چربی هایی که مادر در زمان بارداری مصرف می کند می تواند بر عملکرد مغز جنین اثیر گذار باشد.

محمد حسین سلطان زاده متخصص کودکان در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: هفته های اول و سه ماه ی آخر بارداری زمانی است که دستگاه عصبی نوزاد شکل می گیرد.

وی ادامه داد: مصرف اسیدهای چرب امگا 3 در دوران بارداری می تواند تاثیر بسزایی بر روی سیستم اعصاب ،آلرژی ،آسم، فشار خون  داشته باشد.

وی افزود: اسیدهای چرب امگا 3 در سال 1970 معرفی شدند و یک محقق دانمارکی با تحقیق بر روی اسکیموها دریافت که آنها علی رغم استفاده از چربی ها چربی خون پایینی داشته و شیوع بیماری های قلبی و عروقی در آنها کمتر بود و آنها غذای خود را از ماهی ها و فوک های دریایی تامین می کردند.

سلطان زاده خاطرنشان کرد: چربی ها به سه دسته اشباع شده(چربی گوشت، دنبه، کره، روغن هسته ی خرما و شیر) غیر اشباع یگانه(روغن زیتون، بادام،فندق ،بادام زمینی) و غیر اشباع چند گانه(روغن آفتاب گردان، گردو ،روغن بدست آمده از ماهی ها) تقسیم می شوند.

وی در خاتمه افزود: مصرف چربی ها در دوران بارداری می تواند بر عملکرد مغز چنین تاثیر گذار است./ع2
برچسب ها: باردار ، چربی ، آلرژی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار