معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مقدار و زمان کوددهی در گلخانه ها به نوع و مرحله رشد محصول، نوع و نسبت کودهای مصرفی، نوع بستر کشت، شرایط آب و هوای داخل گلخانه ها(به ویژه دمای هوای آزاد) و مقدار آّب آبیاری بستگی دارد.

صمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: زمان کوددهی محصولات گلخانه ای به قبل و بعد از کشت تقسیم می شود.

وی تشریح کرد: در کوددهی بعد از کشت، کود می تواند در هر نوبت آبیاری یا در فواصل مشخص به محیط رشد محصول اضافه می شود.

صمدی ضمن ببان فراهم شدن مواد غذایی در محیط کشت با کوددهی ادامه داد: هدف از کوددهی قبل از کشت، فراهم نمودن مقدار جزیی از مواد غذایی در محیط کشت است تا محصول تازه کشت شده برای رشد سریع به اندازه کافی مواد غذایی داشته باشد.

معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مهم ترین کودهای بعد از کشت برای کشت های گلخانه ای کودهای مایع یا قابل حل در آب هستند که در کودآبیاری مورداستفاده قرار می گیرند.

وی اظهار داشت: برای افزایش کارآیی مصرف آب و کود از آبیاری و کوددهی، روش کودآبیاری حاصل شده است.

معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی کودآبیاری را موثر در کاهش هزینه های تولید دانست و افزود: مصرف کودها همراه با آب آبیاری در گلخانه ها ضمن افزایش کارآیی مصرف کودها راهکاری برای کاهش هزینه های تولید است.

صمدی تاکید کرد: در گلخانه های مجهز به سیستم آبیاری قطره ای امکان مدیریت کودآبیاری وجود دارد./ب

 

برچسب ها: آب ، مصرفی ، گلخانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.