رشته ها علاوه بر خواصی که دارند به تکمیل سازی تغذیه ای برای افزایش ارزش غذایی کمک می کند.

جعفریان متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت: رشته ها به سه دسته رشته آشی، پلویی یا سوپی و رشته های آماده مصرف تقسیم می شود.

وی عنوان کرد: رشته ها 88 درصد از مواد جامد و 12 درصد از آب تشکیل شده است تا آرد سهم عمده ای را به خود اختصاص می دهند همچنین آب اصلی ترین ماده تشکیل دهنده رشته است.

وی تصریح کرد: در هر صد گرم رشته مصرفی 350-400 کیلو کالری انرژی در بدن هر فردی تولید می کند.

وی افزود: در رشته های پلویی و سوپی نسبت به رشته آشی مقدار نمک کمتری وجود دارد و رشته های آماده مصرف از ترکیب آرد و گندم و روغن گیاهی با اسانس های مختلف تشکیل شده است.

وی در خصوص خاصیت رشته ها گفت: رشته ها حاوی پروتئین هستند که 10-12 درصد پروتئین بدن ما علاوه بر آرد و گندم و نان از این طریق تامین می شود.

وی در خاتمه افزود: یکی از اصول مهم در تغذیه تکمیل سازی است که حبوبات و غلات باید با هم مصرف شوند تا ارزش یکدیگر را افزایش دهند و باعث تکمیل پروتئین این دسته از مواد غذایی می شود./ع2
برچسب ها: تغذیه ، ارزش ، رشته
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار