خدیجه
رحمانی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: سن نوجوانی
سنی حساس است که برخی از نوجوانان در این سن به لاغری و یا چاقی مفرط دچار
می شوند.
وی عنوان کرد: برای درمان چاقی در سن 9 تا 20 سالگی از رژیمی که با اصول تعذیه ای مخصوص این سن است باید پیروی کرد.
وی افزود: این رژیم نباید میزان دریافت پروتئین، کلسیم و آهن را کاهش دهد و حتما باید مشورت با متخصص صورت گیرد.
این
متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: کاهش ویتامین پروتئین، کلسیم به کمبود آب بدن،
ترک خوردن پوست نوجوانان و بیماری های قلبی کبدی ریوی و اختلالات گوارشی
منجر می شود.
وی در خصوص تغذیه نوجوانان افزود: اختلال تغذیه ای با
رژیم غذایی در این سنین اثرات جبران ناپذیری خواهد داشت زیرا نوجوانان
همواره در حال رشد هستند همچنین با کاهش مواد غذایی کالری زا و افزایش مواد
غذایی ویتامین زا در این سن از رژیم غذایی مناسبی بهره مند خواهند شد./ع2