شهبازی افزود: کشور ما در منطقه خشک دنیا قرار گرفته است و میزان بارندگی در کشورمان یک سوم کل دنیاست و به این علت شکنندگی منابع طبیعی در آن زیاد است و ضرورت دارد که اقداماتی جهت حفظ منابع طبیعی انجام شود که باید سعی شود در مرحله اول ظرفیت موجود حفظ شود.
وی با اشاره به اقدامات موثر انجام گرفته برای الکترونیکی کردن اقدامات ، ادامه داد: کمبود نیروی انسانی در سازمان احساس می شود که با برنامه ریزی صورت گرفته 650 نیروی جدید به پرسنل ادارات منابع طبیعی استانها جذب خواهد شد.
این مقام مسئول بر لزوم برون سپاری کارها تاکید و تصريح كرد: با توجه به کمبود نیرو ، برون سپاری در راستای جبران کارها صورت می گیرد.
شهبازي حفظ و نگهداری از منابع طبیعی را جزو برنامه های مهم سازمان جنگلها و مراتع کشور عنوان کرد و فرهنگسازی را در این رابطه مهم دانست.
وي با اعلام اینکه آمار تخریب منابع طبیعی در دنیا افزایش یافته، شرایط اقلیمی، نوسانات درجه حرارت به ویژه در سالهای اخیر که موجب گرم شدن زمین شده را از دلایل این امر عنوان کرد.
معاون توسعه ، مدیریت و منابع انسانی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور تاكيد كرد: توجه به توانمند سازی جوامع محلی، مشارکت برای حفظ منابع، تبدیل فرهنگ به معارف عمومی و نیز مشارکت همگانی در این امر مهم می تواند در جلوگیری از تخریبها کارساز باشد.
شهبازي با اعلام اینکه در استان زنجان، بیش از 5/1 میلیارد تومان برای فعالیت های مرتعداری و تولید گیاهان دارویی اختصاص یافته، لزوم توسعه ی زراعت چوب و ساخت سدهای خاکی برای جلوگیری از هر گونه خسارتهای ناشی از سیلابها را متذکر شد. /س