کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: گوجه سبزی یکی از خوشمزه ترین و آبدارترین میوه هایی است که کوچک و بزرگ از تناول این میوه لذت می برند.
وی افزود: گوجه سبز بدن را در مقابل عوامل عفونی مقاوم می کند، همچنین در تقویت دندانها و لثه ها بسیار مفید است.
وی عنوان کرد: این میوه هم موجب تقویت سیستم بدن و از طرفی زیاده روی در آن موجب حالت تهوع و سر درد و نفخ معده نیز می شود.
وی اظهار داشت: بسیاری از پزشکان و کارشناسان تغذیه توصیه می کنند که میوه هایی همچون گوجه سبز، خیار، پرتقال را با نمک استفاده نکنیم زیرا خاصیت میوه از بین می رود.
وی در ادامه گفت: در این میوه ترکیبات سودمندی وجود دارد مثل فیبر رژیمی که باعث بهبود سیستم گوارشی می شود.
وی در پایان اشاره کرد: گوجه سبز منبع خوبی از ویتامین b,c به شمار می رود و خاصیت دیگری که این میوه دارد باعث کاهش استرس و افسردگی، سلامت پوست و اعصاب و روان می شود.