به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ مواد قندی در ساعات اولیه باعث احساس شادی می شود و خستگی را دور می کند اما این حالت موقتی است و پس از 2 ساعت باعث احساس خستگی در فرد می شود.
پزشکان بر این باورند بهترین ساعت مصرف شیرینی و مواد قندی در صبحگاه و قبل از ظهر است زیرا در طی این ساعات باعث افزایش انرژی و به هدر رفتن آن در طول روز می شود.
کارمندان و به ویژه کسانی که کارهای سخت دارند بهتر است مواد قندی مانند بیسکویت و شیرینی را تا قبل از ظهر و قبل از وعده ی غذایی ناهار مصرف کنند در این صورت در طول روز انرژی دارند و کم تر دچار احساس خواب آلودگی می شوند.
مواد قندی بسیار سریع جذب بدن می شوند اما در لحظاتی که بدن در کم ترین میزان انرژی خود قرار دارند نباید از مواد قندی به ویژه شیرینی های بسیار شیرین استفاده کرد و با مصرف میوه در طول روز و مخصوصاً بعدازظهر می توانید خستگی های ناشی از کار را از بدن خود دور کنید.