پژوهشگران در امریکا دریافتند که اسیدهای چرب امگا 3که در ماهی های چرب مانند ماهی زاد فراوانند بر نواحی از مغز که با عواطف ارتباط دارند تأثیر می گذارد .

به گزارش خبرنگار علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران قبلاً مشاهده کرده بودند که افراد دارای میزان های خونی پایین تر امگا3بیشتر مستعد هستند که دیدگاهی منفی به زندگی داشته باشند و بیشتر به طور تکانه ای رفتار کنند در حالیکه افراد دارای میزان های بالاتر امگا 3در خون معمولاً توافق پذیر هستند و با احتمال کمتری خلق تند از خود نشان دهند.

با استفاده از  MRIماده خاکستری را در نواحی از مغز که با خلق و خو مرتبط است اندازه گیری شد و میزان مصرف بالاتر امگا3 با حجم بالاتر ماده خاکستری در نواحی از مغز ارتباط داشت که مسئول خلق و خو و تنظیم عواطف است.

اگر چه بررسی ها نشان دادند که امگا 3 ممکن است در بهبود ساختاری در نواحی از مغز که مربوط به عواطف است نقش داشته باشد./ع2
برچسب ها: ماهی ، امگا ، پژوهشگر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار