بر اساس نتایج تازه ‌ترین تحقیقات، جوامعی که حداقل یک بار در هفته‌ ماهی‌های دارای اسید چرب امگا ۳ را در رژیم غذایی خود می‌گنجانند، با روحیه‌ تر و فعال ‌ترند و کمتر منزوی و گوشه‌گیر می‌شوند.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، کار‌شناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد، برافزایش مصرف ماهی در رژیم غذایی تاکید کرد و اظهار داشت: مصرف آن دسته از ماهی‌هایی که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، حس شادابی بیشتری را القا می‌کند.

مهدیه السادات حاجی میرزاده افزود:  امگا ۳ باعث کاهش التهاب و نیز ارتجاعی شدن رگ‌ها می‌ شود و در نتیجه خون‌رسانی به مغز سریع و آسان‌تر می‌شود و در نهایت در کنار هم آرامش را برای فرد به ارمغان می‌آورند ./س
برچسب ها: ماهی ، افسردگی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار