4 درصد مردم دچار آلرژي غذايي هستند که شيوع آن در کودکان زير 5 سال 6 درصد است.

دکتر مسعود موحدي، عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: نزديک به 4 درصد مردم دچار آلرژي غذايي هستند که شيوع آن در کودکان زير 5 سال 6 درصد است.

وي گفت: حساسيت ممکن است نسبت به پروتئين هاي مواد غذايي باشد که کلاس يک آلرژي غذايي حساسيت به تخم مرغ، شير و بادام زميني است.

موحدي تصريح کرد: کلاس دو آلرژي غذايي شامل حساسيت نسبت به آلرژن استنشاقي مانند هويج خام و سيب است و آلرژي ثانوي به گرده گياهي است.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران اظهار داشت: بيماراني که سابقه آنافيلاکسي دارند، افرادي که مبتلا به آسم هستند و يا حساسيت به غذايي دارند که واکنش شديد مي‌دهد مثل ماهي و غذاهاي دريايي بايد يک اپي نفرين خود تزريق داشته باشند و بعد از مصرف بايد به اورژانس مراجعه کنند به دليل اينکه در 20 درصد موارد خطر عود وجود دارد./ح
برچسب ها: آلرژی ، تغدیه ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار