مصرف همزمان میوه و سبزیجات مانع افزایش ناگهانی قند خون می‌شود.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک میوه‌ها به عنوان یکی از گروه‌های غذایی سرشار از ویتامین، مواد معدنی و دارای فیبر و آب فراوان هستند. تمامی میوه‌ها قند دارند ولی باید در برنامه غذایی روزانه تمامی افراد حتی افراد مبتلا به دیابت گنجانده شود.

از نظر محتوای قندی میوه‌ها به سه گروه اصلی میوه‌هایی با قند بالا، قند پایین و با قند متوسط تقسیم می شوند.

میوه هایی با قند پایین و متوسط میوه‌های مناسب‌تری برای افراد دیابتی هستند:

این به معنای کنار گذاشتن میوه‌های با قند بالا نیست بلکه می‌توان به مقدار کم و چند روز یکبار آنها را مصرف کرد.

میوه‌هایی مانند سیب که با پوست قابل خوردن هستند تا حد امکان بهتر است پوستشان گرفته نشود زیرا در کاهش کلسترول و کنترل بهتر قند خون نقش موثری دارند.

بهتر است میوه‌ها در کنار سبزیجاتی مثل خیار، هویج، کرفس و کاهو مصرف شوند زیرا مانع ناگهانی افزایش قند خون می‌شوند.

خربزه، طالبی، گرمک، انجیر، آناناس، انگور، انبه، خرما و موز میوه‌هایی با قند بالا باید به صورت هفتگی در مقدار کم و در کنار سبزیجات میل شود.

انواع توت، گیلاس و زغال اخته جزء میوه‌هایی با قند پایین و سایر میوه‌ها که در این دو گروه نام برده نشده‌اند جزو آن دسته از میوه‌ها با قند پایین هستند./س

برچسب ها: سبزیجات ، مانع ، قند خون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.