دکتر رجب متخصص درمان دیابت در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران در خصوص مصرف آجیل در مبتلایان به دیابت گفت: اگر افراد دیابتی فقط دیابت دارند و مشکل دیگری ندارند مصرف آجیل در حد معمول برایشان ضرری ندارد.
وی تصریح کرد: دیابتیهای مبتلا به فشار خون، کلسترول و تریگلیسیرد بالا و وزن بالا باید با احتیاط بیشتری آجیل مصرف کنند.
وی با اشاره به این که خود آجیل برای دیابتیها مشکل ایجاد نمیکند عنوان کرد: در صورتی که آجیل شور باشد باعث بالا رفتن فشار خون می شود.
رجب خاطرنشان کرد: توصیههای پزشکی در خصوص کودکان مبتلا به دیابت نسبت به بزرگسالان مبتلا به دیابت فرقی نمی کند و این کودکان نیز باید در حد معمول و اعتدال آجیل مصرف کنند.