رییس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: 22 هزار و 201 تن انواع محصولات دامی امسال به تولیدات این استان اضافه شد

مظفری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، افزود: این میزان شامل 21 هزار و 18 تن گوشت مرغ، 114 تن گوشت قرمز، 51 تن شیر خام، 950 تن تخم مرغ و 67 تن بلدرچین است.
وی گفت : با افزوده شدن این میزان محصول تولید گوشت مرغ سالانه به 52 هزار و 200 تن، گوشت قرمز به 51 هزار تن، شیر خام به 308 هزار تن و تخم مرغ به 28 هزار تن می رسد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی بیان کرد: 46 واحد تولیدی در حوزه امور دامی امسال در این استان به بهره برداری رسید که تاثیر بسزایی در افزایش روند تولید داشته است.
مظفری این واحدها را شامل 23 واحد مرغ گوشتی، 9 واحد گوساله پرواری، شش واحد بره پرواری، سه واحد گاو شیری، دو واحد مرغ تخم گذار و یک واحد پرورش بلدرچین دانست.
وی افزود : ظرفیت واحد های مرغ تخم گذار 70 هزار قطعه، بلدرچین 64 هزار قطعه، گوساله پرواری 385 راس، بره پرواری 540 راس و مرغ گوشتی 282 هزار و 500 قطعه در هر دوره است./س

برچسب ها: دام ، محصول ، اراک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.