به گزارش باشگاه خبرنگاران بیرجند
سعی کنید در طول سفر از لبنیات و مواد پروتئینی تازه و حتی الامکان استاندارد استفاده کنید و از خرید مواد غذایی که از کیفیت آنها اطلاعی ندارید خودداری کنید.
• از خرید میان وعدههای غذایی مانند لواشک، باقلا، لبو، پیراشکی و سمبوسه خودداری کنید.
• آب اشامیدنی را از منابع مطمئن تامین کنید و تا حد امکان از بطریهای آماده آب استفاده کنید.
• برای خرید مواد غذایی بسته بندی شده به تاریخ انقضای آن توجه کنید.
• اگر از غذاهای کنسرو شده استفاده میکنید حتما 20 دقیقه قبل از مصرف آنها را بجوشانید.
• غذاهای سفر را تا حدامکان، خودتان تهیه کنید.
• از مصرف سالاد و سبزیجات در رستورانها پرهیز کنید.
• ظروف و وسایل پخت و پز را درون نایلونهای تمیز و دربسته نگهداری کنید تا در طول سفر آلوده نشوند.
• در هنگام توقف برای صرف غذا، غذا را به طور کامل حرارت دهید، زیرا در زمان نگهداری غذا در سفر( فاصله بین خوردن و صرف غذا) میکروبها در مواد غذایی رشد میکنند. پس غذا را در حد داغ شدن حرارت دهید تا کاملا میکروبهای آن از بین بروند.
• قبل از خوردن غذا دستهای خود را بشویید.
• ظرفهای غذا را در آب رودخانه نشویید چراکه آلودگی را بیشتر میکند.
• نوع غذا در طول سفر مهم است. چون رطوبت زیاد محل مناسبی برای تکثیر میکروب است پس بهتر است غذاهای نیمه مرطوب مانند عدس پلو، لوبیا پلو و ماکارونی را انتخاب کنید.
• زمان پخت غذاها را کامل کنید و از خوردن تخممرغ عسلی پرهیز کنید/س