بو دادن آجیل ها موجب از دست رفتن چربی های مفید آنها می شود

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛دكتر سعيد حسيني  ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: توصیه می شود که افراد به منظور پیشگیری از بروز بیماری های ناشی از مصرف آجیل های غیر استاندارد و استفاده بهینه از ریزمغذی های موجود مغزها را به صورت خام مصرف کنند.

وی افزود: چربي موجود در انواع آجيل اشباع نشده كلسترول خون را پايين مي آورد، خطر بيماري هاي قلبي عروقي را كاهش مي دهد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: مصرف متعادل و روزانه آجیل موجب کاهش اختلالات چربی خون و افزایش سیستم ایمنی بدن می شود . مغزها از جمله پسته، گردو، فندق، بادام زمینی و درختی به علت دارا بودن آنتی آکسیدان و چربی های اشباع شده گیاهی علاوه بر افزایش قدرت ایمنی بدن و کاهش چربی خون از بروز فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی نیز پیشگیری می کند.

وي با بیان اینکه مصرف روزانه 30 الی 40 گرم انواع مغزهای بدون پوست در رژیم غذایی روزانه هر فرد توصیه می شود، افزود: آجیل ها منبع بسیار مناسبی از انواع ویتامین ها از جمله E,B,C و کلسیم، فیبر، پروتئین، سلنیم، منیزیوم، امگا 3، روی و مس است که بروز برخی از سرطان ها همچون ریه، روده و پروستات جلوگیری و برای رشد کودکان بسیار مناسب است./ع2

برچسب ها: آجیل ، چربی ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار