اين تحليلگر سياسي در مورد اعتراضات اخير عليه استقرار سامانه موشكي پاتريوت در تركيه مي گويد "در تاريخ 21 ژانويه گروهي مخالف با استقرار موشك پاتريوت با پليس تركيه درگير شدند و دست به تجمع اعتراضي زدند. اين مسئله نشان مي دهد كه بحران سوريه تاثيري عميق بر افزايش بي ثباتي در تركيه گذاشته است. آنكارا يكي از حاميان اصلي تروريست هاي سوري است و به آنان كمك هاي مالي و نظامي اعطا كرده است. اقدامات تركيه در سوريه تاثيري عميق و منفي بر اقتصاد كشور تركيه خواهد گذاشت."
نويسنده در ادامه به تاثير بحران سوريه و تاثير آن بر امنيت و ثبات تركيه مي پردازد و مي گويد "ادامه اين بحران مي توان به درگيري هاي فرقه اي بيانجامد. در داخل تركيه اقليت علوي ساكن هستند كه علاقمند به بشار اسد هستند و اكثر آنان در مناطق جنوب شرقي تركيه زندگي مي كنند. مخالفت آنان نسبت به موضع گيري هاي واشنگتن و تركيه بطور روز افزوني در حال افزايش است. آنان نگران حملات تروريست هاي سوري عليه خود مي باشند. مداخلات تركيه مي تواند به درگيري هاي فرقه اي شيعه و سني بيش از پيش دامن بزند."
گاپتاي به رشد احساسات ضد آمريكائي در تركيه اشاره مي كند و مي افزايد "تظاهرات اخير ضد آمريكائي عليه استقرار موشك هاي پاتريوت در تركيه نشان از آن دارد كه دولت تركيه بايستي هزينه گزافي را به دليل موضع گيري هاي سياسي اش در قبال حمايت از تروريست هاي سوري بپردازد."
اين تحليلگر ترك به تاثير منفي مداخلات تركيه در سوريه به اقتصاد تركيه نيز اشاره مي كند و مي گويد "منازعه در سوريه باعث تاثيرات منفي عميقي بر اقتصاد تركيه خواهد شد. شرايط ويژه امنيتي ايجاد شده در مرز سوريه و تركيه باعث توقف حمل و نقل و تجارت آزادانه كالا شده است. در اين ميان بغداد نيز بدليل مصالحه ضمني تركيه با كردهاي عراق علاقه اي به گسترش روابط تجاري با دولت تركيه ندارد.