به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛ به گزارش سلامت نیوز به نقل از سینا ؛ دکتر ابوسعیدی گفت: «در برخی موارد سپیدی زود رس مو به صورت تجمعی و خال از دوران کودکی در موهای فرد ظاهر میشود. این خالها در برخی موارد به تنهایی و در برخی موارد نیز به عنوان علائمی برای سایر بیماریها هستند. اما در کل سفیدی موی سر نشانه و علامت خاصی از بیماری نیست.»
به گفته متخصص پوست و مو سفید شدن ابرو به صورت پراکنده اگر با از بین رفتن هم زمان رنگ دانههای پوستی و ایجاد لکههای سفید همراه باشد میتواند زمینه و علائم بیماری ویتیلیگو یا همان برص باشد.
دکتر ابوسعیدی با اشاره به این نکته که شیوع سفیدی زود رس در پسران و دختران جوان به یک اندازه است گفت: «بیشترین افرادی که با شکایت از سفیدی زودرس مو به پزشک مراجعه میکنند در گروه سنی بین ۲۰ تا ۲۵ سال هستند. این مشکل در دختران و پسران به یک شکل و تعداد بروز کرده است اما آمار مراجعه دختر خانمها به متخصص برای برطرف کردن این مشکل بسیار بیشتر بوده است.»
دکتر ابوسعیدی درمان سفیدی مو را تا حدود بسیاری غیر ممکن دانست و گفت : «درمانی برای باز گرداندن رنگ دانههای موی سفید وجود ندارد علی الخصوص اگر این سفیدی به صورت کامل روی مو مشخص باشد. اما در صورتی که زمینهای از رنگهای خاکستری و یا هر رنگ دیگری غیر از سفید در ساقه مو هنوز وجود داشته باشد، امکان کند تر کردن روند سفید شدن مو از طریق دارو و یا برخی دیگر از درمان ها وجود دارد.»
دکتر ابوسعیدی در رابطه با تفکرهای عامیانه زیاد شدن موهای سفید در صورت کندن آنها گفت: «این ذهنیت که اگر موی سفید را بکنید به تعداد آنها افزوده میشود، بسیار عامیانه و غلط است. در مقابل این تصور، بارها به این نتیجه رسیدهایم که موهای سفید بسیار ضخیمتر و مقاومتر از بقیه موها هستند. موهای سفید حتی در بعضی موارد به درمان لیزر هم پاسخ گو نیستند. حتی در صورتی که بارها و بارها این درمان تکرار شود. بنابراین کسانی که دارای سفیدی در موهایشان هستند کمتر دچار ریزش مو میشوند»
منابع : سلامت نیوز