وی تاکید کرد: شیر، ماست و دوغ منابعی غنی از آنتی اکسیدان هستند که بویژه در شرایط مزمن آلودگی هوا، با اثرگذاری فوری در ساختار بدن ، تمام آثار ناشی از آلاینده های معلق در هوا را در بدن خنثی می کنند و مانع از جذب این آلاینده ها می شوند.
این متخصص تغذیه همچنین با تاکید بر مصرف منابع غنی ویتامین C و E اظهار داشت: تخم آفتابگردان، و جوانه گندم به ویژه برای افرادی که دچار برخی از ناراحتی های جسمی همچون بیماری های قلبی هستند در شرایط آلودگی های مزمن هوایی بسیار مهم و نیز مصرف ماهی در چنین شرایطی حائز اهمیت است.
دکتر کیمیاگر خاطر نشان کرد: هر چند، در شرایط آلودگی های هوا بهتری کار اجتناب از هوای آلوده است، اما در این شرایط به مصرف انواع مرکبات به ویژه گوجه فرنگی و فلفل سبز نیز تاکید می شود و همچنین در این وضعیت باید مصرف غذاهای پرکالری و پرچرب نسبت به روز های عادی کاهش یابد./ع2