وی با بیان اینکه یکی از چیزهای مطرح در بحث شیر مادر نحوه تغذیه مادر است، اظهار کرد: منافعی در تغذیه با شیر مادر است که کودک، خانواده و اجتماع از آن بهره میبرند و بر امنیت غذایی خانواده نیز تاثیرگذار است.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه اگر مادر در زمان بارداری هر چه بیشتر وزن گیرد شیر بیشتری دارد، خاطرنشان کرد: بدن زنان در طول حاملگی چربی ذخیره میکند که به مصرف کودک میرسد و اگر خانوادهای نمیتواند تغذیه مادر باردار یا شیرده را تامین کند، حداقل او را از کار کردن باز دارند.
فریور گفت: مصرف غذا و نوشیدنی مادر باید به مقداری باشد که تشنگی و گرسنگی او را رفع کند و مادری که سزارین شده است نیاز بیشتری به آب دارد.
وی ادامه داد: مادر هر چه بخورد یا نخورد برای تولید شیر از ذخیره بدن او برداشته میشود اما او باید همه چیز بخورد تا سلامت جسمی و روانی خود و هم کودک تامین شود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد: مادر شیرده بیش از حد معمول تشنه میشود، در حالی که مطالعات نشان داده است مایعات زیاد شیر مادر را کم میکند.
فریور به اینکه اگر مادر دچار سوء تغذیه شدید باشد، تولید شیرش به طور قابل ملاحظهای کاهش مییابد اشاره کرد و گفت: توصیه سازمان بهداشت جهانی این است که به مادران غذا برسانیم.
وی اضافه کرد: ترکیب شیر مادر در طول شبانهروز عوض میشود پس ترکیبات چربی و میزان آنها هم در شیر مادر به طور مرتب عوض میشود./س