مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان از تولید بیش از یکهزار و 500 تن مرغ، بدون آنتی بیوتیک در سال جاری خبر داد .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان اکبر حسینی  در مراسم افتتاح یازدهمین نمایشگاه دام، طیور، دامپزشکی و آبزیان اصفهان گفت : 390 هزار راس گاو و گوساله، سه میلیون و 100هزار گوسفند و بز، 16 هزار اسب و تک سمیان، 9 هزار و 750 شتر، 520 کلنی زنبور عسل و 450 استخر ماهی زینتی بخشی از جمعیت دام استان را تشکیل می دهد.

وی استان اصفهان را در بخش تولید مرغ دارای رتبه دوم کشوری و در بخش ماهیان زینتی دارای رتبه اول کشور عنوان کرد.

وی افزود: سالانه 160 هزار راس دام تحت آزمایش بیماری سل و 150 هزار راس تحت آزمایش تب مالت قرار می گیرند و تمام موارد مشکوک ذبح می شوند.

حسینی همچنین به نظارت بر بهداشت گوشت های وارداتی نیز اشاره کرد و افزود: دو هزار نفر فارغ التحصیل رشته دامپزشکی در 147 درمانگاه، 120 داروخانه، 26 آزمایشگاه و 11 مرکز پخش دارو استان فعالیت می کنند.

به گفته وی سالانه یک میلیون و 600 هزار قطعه دام و 55 میلیون قطعه طیور در 33 کشتارگاه دام و 18 کشتارگاه طیور استان کشتار می شود.

نمایشگاه مزبور در محل برگزاری نمایشگاه های اصفهان واقع در پل تاریخی شهرستان، برای بازدید عموم دایر است./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.