نيروهاي رژيم اسرائيل در بلندي‌هاي جولان، به سمت نيروهاي ارتش سوريه گلوله توپ شليک کرده‌اند.

به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از  خبرگزاري فرانسه، اين حمله ارتش اسرائيل، دومين درگيري مستقيم ميان اين رژيم و ارتش سوريه از زمان شروع ناآرامي‌ها در سوريه از مارس ۲۰۱۱ ميلادي تا کنون تلقي مي‌شود.
 
سخنگوي ارتش اسرائيل که خواست نامش فاش نشود، گفت، توپخانه ارتش اسرائيل به تلافي آنچه که اين سخنگو تيراندازي از داخل خاک سوريه به يک خودرو خواند، اين حمله را انجام داده است.
 
ادعاي سخنگوي ارتش اسرائيل در حالي است که درباره تلفات و يا حتي زخمي‌هاي احتمالي تيراندازي به اين خودرو گزارشي منتشر نشده است.
 
تانک‌هاي ارتش اسرائيل در ۱۲ نوامبر، پس از اصابت خمپاره به اراضي تحت اشغال اين رژيم، يک فروند خمپاره انداز ارتش سوريه را منهدم کرد.
 
رژيم اسرائيل در جنگ ۱۹۷۶ مناطقي از خاک سوريه را در بلندي‌هاي استراتژيک جولان اشغال و در چهاردهم دسامبر ۱۹۸۱ اين مناطق را ضميمه خود کرد.
 
اين اقدام اسرائيل از آن زمان تا کنون همواره با محکوميت?هاي بين‌المللي روبرو بوده است.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار