درنشست استاندار کربلا و تجار وبازرگانان استان قم راهکارهای توسعه وتعمیق همکاری های اقتصادی دو استان کربلا و قم بررسی شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، در این نشست که در اتاق بازرگانی استان برگزار شد تعدادی از تجار و تولیدکنندگان استان قم با تبیین روند فعالیت های صنعتی و اقتصادی ، آمادگی خود را برای راه اندازی خط تولید موتورسیکلت ، ساخت هتل آپارتمان و مجتمع های تجاری و واحدهای آپارتمانی در استان کربلا اعلام کردند.

استاندار کربلا هم با بیان اینکه امکان راه اندازی نمایندگی اتاق بازرگانی استان قم در کربلا فراهم است ،از آمادگی عراق برای توسعه تجارت و صادرات با تجار ایرانی خبر داد و گفت:بیش از 46 درصد صادرات به عراق از استان قم صورت می‌گیرد که رقم خوبی را در تجارت نشان می‌دهد.

آمال‌الدین مجیدالهر ، با اشاره به توانمندیهای اقتصادی و صنعتی قم، گفت : ما می توانیم شعب منطقه آزاد ویژه اقتصادی و تجاری این شهر را در کربلا، نجف اشرف و بابل احداث کنیم./س

برچسب ها: قم ، همکاری ، اقتصادی ، کربلا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.