افزایش مصرف روزانه ی میوه ها وسبزی ها در برناهمه‌ی غذایی روزانه می‌تواند از بروز انواع سرطان جلوگیری کند.

سودابه سلطان زاده کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگاربهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: انتخاب میوه ها و سبزی های رنگی (سبز تیره و نارنجی) فواید بیشتری به سلامت جسمی می‌رساند اما در کنار آن باید غذاهای پرچرب و لبنیات پرچرب نیز کاهش پیدا کند.

وی اظهارداشت: کاهش مصرف گوشت های فرآیندی مانند سوسیس و کالباس به دلیل ترکیبات نیتراتی که به عنوان نگهدارنده و رنگ دهنده به آن اضافه می شود می تواند در پیشگیری ابتلا به سرطان موثر باشد.

وی در ادامه افزود: طبخ صحیح غذاها و پرهیز از مصرف زیاد غذاهای سرخ شده عامل دیگری است که باید به آن توجه شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از نان های تهیه شده از دانه های کامل و غلات سبوس دار بسیار توصیه می شود و در آخر نگه داشتن وزن در حد ایده آل عاملی است که در پیشگیری بسیاری از بیماری ها به خصوص سرطان نقش دارد./ع2
برچسب ها: سرطان ، میوه ، گوشت ، لبنیات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار