سودابه سلطان زاده کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگاربهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران
گفت: انتخاب میوه ها و سبزی های رنگی (سبز تیره و نارنجی) فواید بیشتری به
سلامت جسمی میرساند اما در کنار آن باید غذاهای پرچرب و لبنیات پرچرب نیز
کاهش پیدا کند.
وی اظهارداشت: کاهش مصرف گوشت های فرآیندی مانند
سوسیس و کالباس به دلیل ترکیبات نیتراتی که به عنوان نگهدارنده و رنگ دهنده
به آن اضافه می شود می تواند در پیشگیری ابتلا به سرطان موثر باشد.
وی در ادامه افزود: طبخ صحیح غذاها و پرهیز از مصرف زیاد غذاهای سرخ شده عامل دیگری است که باید به آن توجه شود.
وی
در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از نان های تهیه شده از دانه های کامل و
غلات سبوس دار بسیار توصیه می شود و در آخر نگه داشتن وزن در حد ایده آل
عاملی است که در پیشگیری بسیاری از بیماری ها به خصوص سرطان نقش دارد./ع2