تاثیر ورزش در کاهش برخی از مشکلات روانی مانند افسردگی، تقریباً به اندازه بیشتر روش های درمانی معمول مانند روان درمان و داروهای ضد افسردگی است.

محسن عابدینی نیا روانپزشک در گفتگو با خبرنگاربهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  بسیاری از افراد جامعه به یکی از انواع بیماری ها، مشکلات و اختلالات روانی دچار هستند و همین عوامل باعث افت کیفیت زندگی آنها می شود.

وی با بیان این که اغلب مبتلایان به اختلالات روانی برای برطرف کردن مشکل خود به روش های درمان همچون داروها روی می آورند، تصریح کرد: البته برخی از راه کارهای کاهش مشکلات روانی که بیشتر مورد توجه قرار می گیرند، تاثیر چندانی در کاهش این مشکلات و اختلالات ندارند و حتی می توانند عوارض جانبی نیز به همراه داشته باشند.

عابدینی نیا افزود: در مقابل روش ها و راهکارهای درمانی وجود دارند که تاثیر بسیار خوبی در کاهش مشکلاتی همچون افسردگی، استرس و اضطراب دارند.

وی با اشاره به این که ورزش منظم تاثیر زیادی در کاهش مشکلات روحی و روانی دارد ، تاکید کرد: تاثیر ورزش در کاهش برخی از مشکلات روانی مانند افسردگی، تقریباً به اندازه بیشتر روش های درمانی معمول مانند روان درمان و داروهای ضد افسردگی است.

عابدینی نیا یادآور شد: توصیه ما این است که افراد جامعه در طی روز حداقل به میزان 20 تا 30 دقیقه ورزش کنند و ااين رفتار را به صورت یک عادت در بیاورند.

وی خاطر نشان کرد: اگر شیوه های درمانی معمول همچون روان درمانی دارو درمانی با ورزش منظم روزانه همراه شود، به احتمال زیاد مشکل روانی بیمار به ویژه مشکلاتی همچون افسردگی و اضطراب، در فاصله زمانی کوتاهی بهبود می یابد./ع2
برچسب ها: ورزش ، افسردگی ، دارو ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار