به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران محسن دستور در نشستي که امروز به مناسبت هفته دامپزشکي برگزار شد در خصوص فعاليت هاي کاري سازمان دامپزشکي کشور در سال 91 گفت: فعاليت هاي اين سازمان بر مبناي ارتقاء سلامتي محصولات عرضه شده به مصرف کنندگان، مبارزه با بيماري هاي دامي و مشترک بين انسان و دام، تشخيص و درمان بيماري ها است.
وي ادامه داد: طرح پايش باقيمانده دارويي در محصولات اساسي نيز مانند شيرخام، گوشت قرمز، تخم مرغ، عسل، گوشت قرمز و برخي فرآورده هاي مربوط به آبزيان برنامه کنترلي در سطح کشور آغاز مي شود اين پايش از نظر آلودگي عوامل بيولوژيک و عوامل غيربيولوژيکي نظير باقيمانده دارو و سموم، فلزات سنگين است.
وي افزود: در سال بيش از 4 هزار واحد نمونه برداري در سطح واحدها و بيش از 70 هزار آزمايش بايد صورت گيرد و براساس آزمايش هاي صورت گرفته سطح اطلاعتان را تنظيم کنيم.
دستور تاکيد کرد: نظارت بر توزيع و عرضه واحدها را در دستور کار قرار داده ايم که در سال 90، 2 ميليون و 600 هزار بازديد از واحدها صورت گرفت و بالغ بر 9 هزار مورد پرونده در خصوص واحدهاي عرضه محصولات انجام شده است.
دستور در خصوص نظارت بر عرضه داروهاي دامي افزود: نظارت کافي بر توليد و عرضه داروهاي دامي همچنين مسائل کيفي در زمان توليد در کارخانجات ها صورت مي گيرد.
وي تصريح کرد: دستورالعملي در رابطه با کنترل آنتي بيوتيک به استان ها ابلاغ شد و سازمان دامپزشکي کشور تلاش کرده تا با تشويق و حمايت هاي خود زمينه را براي توسعه کار واحدها فراهم کند و در 15 استان کشور به صورت عملياتي آغاز شد.
وي خاطرنشان کرد: با نصب کد رهگيري، محصولات غذايي و دامي در مرحله اي از توليد باعث دريابي محصولات و در صورت بروز مشکل شناسايي مي شوند./عب