به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، حسن موحدیان درجلسه کارگروه بهداشت ودرمان بر نقش ویژه دامپزشکی درکنترل بیماری تب کریمه کنگو تاکید کرد وازهمه مسئولان این شهرخواست تا با دامپزشکی درزمینه پیشگیری ازاین بیماری همکاری کنند .
دراین جلسه رئیس شبکه دامپزشکی مشهد باارائه گزارشی ازروند پیشگیری از بیماری تب کنگو گفت : گوشت ذبح شده درکشتارگاه مشهد پس از گذراندن24 ساعت در پیش سردکن روانه بازار می شود و آلوده به هیچ گونه ویروسی نیست .
دکتر مجید روحانی نژاد افزود : مردم گوشتی راکه مهر دامپزشکی دارد را با اطمینان مصرف کنند .
یادآوری می شود تب کریمه کنگو بیماری حاد تب دار و خونریزی دهنده است که از طریق گزش کنه یاتماس باخون و ترشحات و یا لاشه خام دام به انسان منتقل می شود ./س