علیرضا مردانشاهی، کارشناس ارشد تغدیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سرخ کردن مواد غذایی به طور کامل به هیچ عنوان با روغن کنجد توصیه نمی شود.
وی در ادامه مطلب خود افزود: استفاده از روغن کنجد در وعده های غذایی علاوه بر برطرف کردن خشکی پوست می تواند از ابتلا به بیماری
آلزایمر و
آب مروارید در افراد کهنسال و میانسال پیشگیری کند.
مردانشاهی تصریح کرد: به شرط آنکه استفاده از این روغن گیاهی از سنین نوجوانی در برنامه غذایی افراد گنجانده شود.
وی خاطر نشان کرد: باید در طول هفته دست کم سه بار غذاهايی میل کنند که در آنها از روغن کنجد استفاده شده باشد./ح