عضو مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سالمندانی که روزانه دو تا سه بشقاب سبزیجات مصرف می کنند 40 درصد کمتر از هم سن و سالانشان به فراموشی دچار می شوند.




دکتر نغمه مخبر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، با بیان این که براساس پژوهش های انجام شده افرادی که کاهو و اسفناج بیشتری مصرف می کنند افزود: این افراد در مقایسه با دیگر همسالان خود بسیار کمتر به فراموشی مبتلا می شوند.

وی افزود: سالمندان مصرف سبزیجاتی مانند کدو و گل کلم رادربرنامه غذایی خود قراردهندکه موجب  تقویت حافظه می شود.

 

مخبربابیان اینکه آلزایمر شایعترین شکل زوال عقل در میان سالمندان  به شمار می رود گفت:این بیماری به شدت توانایی های فرد را در انجام فعالیت های روزانه مختل می کند.

عضو مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اگر سالمندان اسامی افراد را دائما فراموش می کنند یا فکر می کنند حافظه آن ها روز به روز ضعیف تر می شود و یا اگر در زندگی روزانه آنان اختلال به وجود آمده و نمی توانند کارهای روزمره را به تنهایی انجام دهند باید به پزشک مراجعه نمایند.  /س

 

برچسب ها: مصرف ، میوه ، سبزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.