به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از تي آر تي، تخم مرغ يكي از برترين مواد پروتييني در سراسر جهان محسوب مي شود كه به دليل دارا بودن تمامي آمينو اسيدهاي لازم بدن حتي مي تواند جايگزين ديگر مواد پروتييني از جمله گوشت مرغ،ماهي و.... باشد.
اما سوالي كه تاكنون بي جواب مانده بود آنست كه تخم مرغ هاي سفيد بهتر است يا تخم مرغ هاي به رنگ قهوه اي؟
محققان امريكايي به تازگي در خصوص اين موضوع تحقيقاتي انجام داده اند و به اين نتيجه رسيدند كه تخم مرغ هاي به رنگ قهوه اي دو برابر تخم مرغ هاي سفيد فوايد دارند.
در اين تحقيق مشخص شد كه تخم مرغ هاي قهوه اي 2 برابر تخم مرغ هاي سفيد داراي آنزيمي به نام لوسين هستند كه سهم بالايي در زنجيره غذايي دارد و همچنين باعث از بين رفتن چربي هاي بدن مي شود.