
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام؛ علی ادیب با اعلام این خبر گفت: پس از اعلام فراخوان در مجموع 140 اثر به دبیرخانه جشنواره در ایلام فرستاده شد.
وی ادامه داد: این جشنواره برای ششمین سال پی در پی با موضوع سفرنامه؛ خاطره نویسی و پیامک ادبی رضوی دوم مهرماه همزمان با دهه کرامت در استان ایلام برگزار می شود.
ادیب اضافه کرد: در پایان برنامه های این جشنواره، پس از معرفی برگزیدگان هر بخش از آنان تجلیل خواهد شد.
وی یادآور شد: جشنواره امسال در دو بخش زیر 18 و بالای 18سال برگزار می شود که در مجموع در هر بخش هشت نفر به عنوان برگزیده معرفی می شوند.
ادیب ادامه داد: افراد برتر همزمان با میلاد امام رضا (ع) به جشنواره سراسری رضوی در مشهد راه خواهند یافت.
وی، اشاعه و ترویج فرهنگ رضوی، گسترش فعالیت های فرهنگی، هنری و مذهبی مرتبط با سیره ائمه معصوم به ویژه امام رضا (ع) و تجلیل از پدیدآورندگان آثار برتر در موضوع شخصیت و معارف امام رضا (ع) و کمک به نشر و گسترش این آثار را از هدف های برگزاری این جشنواره عنوان کرد.
دبیر جشنواره رضوی در ایلام افزود: داوری آثار جشنواره بر عهده دکتر علی حسن سهراب نژاد، دکتر عباس عزیزی فر، حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی اکبرنژاد، ظاهر سارایی و محمدعلی قاسمی است. /س