37درصد گوشت سفید استان کرمانشاه در روانسر تولید می شود

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسرکریمی گفت: 103 واحد مرغداری با ظرفیت یک میلیون و 900 هزار قطعه در هر دوره در این شهرستان فعال است وسالانه حدود 19 هزار تن مرغ در این شهرستان تولید می شود که این میزان تولید حدود 37 درصد از تولید گوشت سفید استان را برآورده می سازد.

وی ادامه داد: در حاضر تعداد 60 واحد مرغداری مراحل اخذ پروانه تاسیس را طی نموده و آماده ساخت واحدهای خود پس از دریافت تسهیلات می باشند، ابراز امیدواری کرد پس از به بهره برداری رسیدن این واحدها تولید گوشت مرغ در این شهرستان به بیش از 34 هزار تن در سال خواهد رسید./س




برچسب ها: روانسر ، گوشت ، سفید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.