زنان باردار در طی حاملگی توجه داشته باشند که باید از مصرف برخی غذاها خودداری کنند.

دکتر شهلا چایچیان، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ لاپاراسکوپی سرطانهای زنان و دانشیار دانشگاه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: زنان باردار توجه کنند که در دوران حاملگی مصرف برخی خوراکیها ممنوع بوده و نباید مصرف شوند که یکی از این موارد تخم مرغ خام یا نیمه پز است که ممکن است باعث سالمونلا( یک نوع عفونت روده ایی) شده پس باید تخم مرغ را به طور کامل پخته و مصرف کنند.

وی تصریح کرد: سوسیس، کالباس به هیچ وجه مصرف نشود و همچنین از مصرف گوشت چرخ کرده ای که از قبل آماده شده و نوشابه های گازدار بخصوص با رنگهای تیره و نیز غذاهای خیلی سرخ شده، پرچرب و خیلی شور یا خیلی شیرین خودداری ورزند.

چایچیان متذکر شد: زنان باردار به هیچ وجه جگر مصرف نکنند زیرا ممکن است دارای ویتامین A خیلی فراوان باشد که مسمومیت ایجاد می کند و همچنین مواد سمی می تواند درون آن وجود داشته باشد.

این متخصص افزود: زنان باردار از لبنیات غیر پاستوریزه خودداری کنند. باید توجه داشت پنیرهای غیر پاستوریزه می تواند ایجاد عفونت کند و نیز به طور کل از مصرف بیش از حد پنیر خودداری ورزند.

وی تاکید کرد: میوه ها و سبزیجات باید خوب شسته شوند به خصوص سبزیجات لایه لایه مانند کاهو و از مصرف میوه هایی که در تولید آنها از کود شیمیایی استفاده شده خودداری کنند.

وی در انتها به زنان باردار توصیه کرد: که به هیچ عنوان نباید بیش از دو کیلوگرم در ماه افزایش وزن داشته باشند زیرا تحقیقات جدید ثابت کرده که افزایش وزن در دوران جنینی باعث شیوع بیماری های قلبی و عروقی،‌ دیابت و انواع سرطانها در سالهای بعد زندگی خواهد شد./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار