كمبود اسید فولیك در زنان باردار كه در حبوباتی مثل لوبیا قرمز، لوبیا سفید، سویا و سبوس گندم وجود دارد، منجر به كم خونی در آن ها می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، كم خونی یكی از مشكلاتی است كه گریبانگیر بسیاری از زنان ایرانی می شود، در خون انسان سلول هایی به نام گلبول های قرمز وجود دارد كه حامل اكسیژن مورد نیاز اندام ها است، در صورتی كه تولید گلبول های قرمز در بدن كاهش یابد، فرد مبتلا به كم خونی می شود كه علائم آن ضعف، رنگ پریدگی و خستگی زودرس است.

كمبود اسید فولیك موجب كاهش تولید گلبول های قرمز شده و گلبول های تولید شده بزرگتر و كم رنگ تر از حد طبیعی می شوند.

همچنین مصرف اسید فولیك در دوران بارداری باعث كاهش یا پیشگیری از بروز اختلالات عصبی در جنین در اوایل بارداری می شود.

زنان باردار برای رشد مغزی نوزاد باید مواد حاوی اسید فولیك مصرف كنند، چرا كه این ماده غذایی، ماده ای است كه باعث پیشگیری از بروز اختلالات در تكامل لوله عصبی در جنین می شود./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.