سرپرست حوضه آبریز رودخانه زاینده‌رود و حوضه‌های جنوب غربی فلات، ذخیره سد زاینده‌رود را ۲۰۴ میلیون مترمکعب اعلام کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان- مهرزاد احسانی  سرپرست حوضه آبریز رودخانه زاینده‌رود اظهار کرد: در حال حاضر ذخیره سد زاینده‌رود به ۲۰۴ میلیون مترمکعب رسیده است.

وی در خصوص جلسه سازگاری با کم آبی استان اصفهان که قرار است فردا پنجشنبه هفتم فروردین ماه برای بررسی و تصمیم‌گیری درخصوص نیاز آبی کشت کشاورزان غرب و شرق این استان برگزار شود، گفت: در جلسه فردا حضور ندارم.

سرپرست حوضه آبریز رودخانه زاینده‌رود و حوضه‌های جنوب غربی فلات با بیان اینکه از جزئیات جلسه فردا اطلاعی ندارم، خاطرنشان کرد: تصمیم گیری درخصوص بازگشایی آب برای کشت کشاورزان بستگی به جلسه فردا دارد که راجع به وضعیت منابع آب و میزان آبی که برای شرب تابستان مورد نیاز است، بررسی انجام دهند.

احسانی ابراز کرد: خروجی و نتیجه جلسه فردا برای تصمیم‌گیری، تعیین کننده خواهد بود.

  در پی سفر اخیر وزیر نیرو به اصفهان، مهرزاد احسانی مدیرکل دفتر مدیریت منابع آب بهم پیوسته ۲۷ اسفند سال گذشته با حفظ سمت به عنوان سرپرست حوضه آبریز رودخانه زاینده‌رود و حوضه‌های جنوب غربی فلات انتخاب شد. انتخاب سرپرست حوضه آبریز زاینده رود اولین وعده وزیر نیرو به کشاورزان در سفر به اصفهان بود.

حضور مداوم و مستمر رئیس حوضه آبریز زاینده‌رود در منطقه یکی از دیگر خواسته‌های کشاورزان اصفهان از وزیر نیرو بوده که البته با توجه به متن حکم انتصاب مهرزاد احسانی، وزیر نیرو بر این مسئله و پیگیری و انجام کلیه وظایف و مأموریت‌های محوله در رابطه با مدیریت حوضه تاکید کرده است.

 طی روزهای اخیر کشاورزان شرق اصفهان خواهان رهاسازی آب برای آبیاری کشت غله شدند. 

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.