قائم مقام ﺷﺮﮐﺖ ﻣﺎدر ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺻﻨﺪوق ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ‏ ﮔﺬاری در ﺑﺨﺶ ﮐﺸﺎورزی از فعالیت پنج هزار تشکل کشاورزی در صندوق ‏های حمایتی سرمایه‏ گذاری کشاورزی خبر داد.

ﻋﻮض علی‏ زاده ﻣﻘﺪم در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: صندوق ‏های حمایت از سرمایه‏ گذاری بخش کشاورزی تنها یک زیرساخت مالی و اعتباری نیست بلکه یک نظام سخت ‏افزاری توسعه‏ ای نیز محسوب می‏ شود.

وی ادامه داد: در حقیقت سود جستن در زمینه مالی و اعتباری را باید به عنوان یکی از مولفه‏ های اصلی این گونه صندوق‏ های حمایتی به شمار آورد.

علی ‏زاده ﻣﻘﺪم اضافه کرد: از جمله موارد حمایتی دولت و قانون‏ گذاران از صندوق ‏های حمایت از توسعه سرمایه ‏گذاری در بخش کشاورزی مشارکت بدون انتفای 49 درصدی در این صندوق علاوه بر صدور مجوز های ثبتی است.

قائم مقام ﺷﺮﮐﺖ ﻣﺎدر ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺻﻨﺪوق ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ‏ ﮔﺬاری در ﺑﺨﺶ ﮐﺸﺎورزی افزود: هدف از این اقدام دولت را می‏ توان ساماندهی نیازهای کشاورزی برای توسعه این امر از محل اعتبارات درونی تفسیر کرد.

وی گفت: از روز آغاز فعالیت مجموعه ﺷﺮﮐﺖ ﻣﺎدر ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺻﻨﺪوق ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ‏ ﮔﺬاری در این ﺑﺨﺶ تحقق اهداف مدنظر از سوی وزارت جهاد کشاورزی و دولت امری البته ممکن اما دشوار می‏ نمود.

علی ‏زاده ﻣﻘﺪم ادامه داد: اما با وجود این نگرانی‏ ها نخستین صندوق ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ‏ ﮔﺬاری در ﺑﺨﺶ ﮐﺸﺎورزی در استان همدان در سال 83 کار خود را آغاز کرد.

قائم مقام ﺷﺮﮐﺖ ﻣﺎدر ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺻﻨﺪوق ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ‏ ﮔﺬاری در ﺑﺨﺶ ﮐﺸﺎورزی افزود: میزان اعتبار اولیه در صندوق کشاورزی استان همدان در آن مقطع زمانی تنها بالغ بر 520 میلیون ریال بود.

وی افزود: اما در حال حاضر این بودجه در ﺻﻨﺪوق ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ‏ﮔﺬاری در ﺑﺨﺶ ﮐﺸﺎورزی استان همدان به اعتباری بالغ بر 120 میلیارد ریال ارتقا یافته است.

علی ‏زاده ﻣﻘﺪم ادامه داد: به حول قوه الهی، زحمات دولت و همت بهره‏ برداران در حال حاضر این باور به وجود آمده است که بخش کشاورزی با تکیه بر ظرفیت و قابلیت ‏های خود می ‏تواند بخشی از ملزومات مالی و اعتباری را تامین کند./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.