راه اندازي بورس ارز باعث كاهش نوسان در بازار ارز و در نهايت ايجاد ثبات نسبي در منابع ارزي كشور مي شود.

غلامحسين طاهري در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با اشاره به منتفي شدن تصميم دولت مبني بر تغيير نرخ ارز مرجع براي كالاهاي اساسي گفت: با توجه به تصميم عاقلانه ي مقامات دولتي قيمت ارز همچنان براي واردات كالاهاي اساسي بدون تغيير خواهد ماند و ديگر دغدغه اي به اين منظور براي مردم و واردكنندگان كالاهاي ضروري وجود نخواهد داشت.
وي در ادامه در خصوص نوسانات در بازار ارز افزود: خوشبختانه طرح تشكيل بورس ارز از هر نظر مي تواند ياري دهنده ي اقتصاد كشور باشد چرا كه همين نرخ دوم ارز است كه موجب بسياري از نابساماني ها در بازار و آشفتگي مردم و تجار مي شود.
طاهري با بيان اين مطلب كه بايد نرخ دوم ارز در بورس و با توجه به عرضه و تقاضا و رقابت عرضه كنندگان تعيين شود ادامه داد: تنها در اين صورت است كه مي توان شاهد نرخ واقعي ارز در بازار آزاد باشيم و با خيال آسوده اين نرخ را بپذيريم./س
برچسب ها: ارز ، بازار ، رقابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار