به گزارش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی
دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن بیان این مطلب توصیه کرد: استفاده از ظروف مختلف برای پخت غذا بسیار اهمیت دارد و افرادی که کیفیت و طعم غذا برای آنها مهم است، باید به کیفیت ظرفی که درآن غذا تهیه میشود نیز اهمیت بدهند. جنس ظرف و روکش آن در پخش گرما و سرعت پخت غذا تأثیر دارد.
ناهید برخورداری اظهار داشت: چدنها که ترکیبی از آهن و کربن هستند، عمر بالایی دارند. این ظروف مناسب پخت طولانی با دمای متوسط هستند و اگر فاقد آلومینیوم باشند، برای پختوپز مناسب محسوب میشوند.
وی توصیه کرد: قبل از خرید ظروف چدنی حتماً به برچسب و ترکیبهای مندرج در آن دقت کنید.
برخورداری با بیان این که قبل از استفاده از این ظروف باید چند دقیقهای آنها را روی حرارت بگذارید تا گرم شوند افزود: برای آنکه از گرم شدن کافی ظرف مطمئن شوید، میتوانید قطرهای آب داخل آن بریزید و اگر به سرعت تبخیر شد، یعنی ظرف گرم شده است.
این کارشناس تغذیه عنوان داشت: برای شستشوی چدن از ابر استفاده کنید چراکه سیم ظرفشویی باعث خراشیدگی و آسیب آن میشود.
برخوداری متذکرشد: بعد از اتمام پخت، ماده غذایی را از درون ظروف چدنی خارج کنید تا اکسید نشود. در ضمن در ظروف چدنی فاقد روکش، نباید مواد اسیدی مثل آبلیمو یا سس
گوجهفرنگی ریخت./عط