به
گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگارن، در این موزه حدود ۲۰
دستگاه قدیمی تهیه بستنی مخصوص ایتالیا یا ژلاتو طی دو قرن گذشته به نمایش
گذاشته خواهد شد.
به گزارش یورو نیوز این موزه در دانشگاه بستنی شهر بولونیا در شمال ایتالیا برگزار میشود که از حدود دوسال پیش فعالیت خود را آغاز کرد.
بستنی ایتالیایی که ژلاتو نامیده میشود برای نخستین بار در قرن هفدهم میلادی از مخلوط تخم مرغ یخ زده و نوعی کرم تهیه شد.
ایتالیاییها میگویند این نوع بستنی نسبت به سایر بستنیهای موجود در سراسر جهان از میزان کالری کمتری برخوردار است.
برای مشاهده مجله شبانه اینجا کلیک کنید