دکتر محمد مهدی گویا در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: خرید گوشت ممهور به مهر سازمان دامپزشکی از قصابی ها هیچ مشکلی ندارد و عاری از بیماری تب کریمه کنگوست.
وی ادامه داد: سرایت این بیماری ممکن است برای کسانی رخ دهد که به طور مستقیم با زایمان و ذبح دام ارتباط دارند و یا کنه دام آن ها را مورد گزش قرار دهد. کسانی که خودشان شخصا" دام زنده می خرند و ذبح می کنند هم در معرضه ابتلا به تب کریمه کنگو هستند.
دکتر گویا گفت: کسانی که گوشتی تهیه و خرد می کنند که تا 24 ساعت در سردخانه یا یخچال نگهداری نشده است نیز ممکن است در معرضه ابتلا قرار گیرند.
وی اضافه کرد: از ابتدای سال 60 مورد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در کشور گزارش شده که 8 مورد آن منجر به فوت شده است. از این 8 مورد یک نفر غیرایرانی بوده است./ح