به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد براساس
این گزارش احتمال خطر ابتلا به تب مالت با مصرف پنیرتازه، سرشیر و خامه محلی غیرپاستوریزه و تماس با ترشحات جفت و جنین سقط شده دامها نیز افزایش مییابد.
از دیگر عوامل کاهش احتمال ابتلا به تب مالت را می توان
استفاده از وسایل حفاظتی در هنگام ذبح دام، مصرف گوشت و جگر بازرسی شده (دارای مهر دامپزشکی) و تهیه دام
مورد نیاز از مراکز
تاییدشده سازمان دامپزشکی، نگهداری 24 ساعته گوشت در یخچال
پس از خرید، استفاده از فرآوردههای لبنی پاستوریزه، مصرف
نکردن شیر، خامه،
کره، پنیر و بستنی غیرپاستوریزه است. /س