معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان، حفظ و پایداری اکوسیستم های طبیعی و سلامت تولیدکننده و مصرف کننده را برآیندی ارزشمند از کشاورزی ارگانیک عنوان نموده اند.

ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تنوع ارقام محصول و گونه های حیوانات متناسب با شرایط محلّی در کشاورزی ارگانیک ملموس است به طوری که ازُت با به کارگیری گسترده از گیاهان تثبیت کننده ازُت در کشاورزی ارگانیک تامین خواهد شد.

وی با اشاره به عدم استفاده از کودهای شیمیایی در کشاورزی ارگانیک تصریح کرد: منع تنظیم کنندگان رشد مصنوعی، کودهای شیمیایی و هورمون ها را باید رُکن اساسی در کشاورزی ارگانیک بدانیم.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: حفظ و ارتقاء حاصلخیزی درازمدّت خاک، از مهم ترین اهداف فعّالان در کشاورزی ارگانیک است.

ایرانی فام کاهش مصرف انرژی را از اهدف اصلی کشاورزی ارگانیک دانست و تاکید کرد: در کشاورزی ارگانیک به حداقل رساندن مصرف انرژی و منابع غیرتجدیدپذیر باید همواره در اذهان بهره برداران گنجانده شود. /س
برچسب ها: کشاورزی ، ارگانیک ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.