کارشناس انگليسي تصريح کرد آمريکا و انگليس از ديکتاتورهاي آل سعود و آل خليفه حمايت تسليحاتي مي کنند.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلويزيوني پرس تي وي، شهاب ريتانسي گفت: اجلاس سران سازمان پيمان آتلانتيک شمالي در شهر شيکاگو در آمريکا برگزار شد بدون آنکه رسانه هاي اصلي امريکا به تظاهراتي اشاره کنند که مردم در اعتراض به اين اجلاس برگزار کرده بودند.
واقعيت اين است که رسانه هاي اصلي آمريکا خبرهاي خود را از شرکتهاي فعال در زمينه روابط عمومي دريافت مي کنند و اين شرکتها خواهان آن بوده اند که خبرهاي خوبي از اجلاس ناتو منتشر شود.


اين شرکتها در جهت منافع و خواسته هاي سازمان پيمان آتلانتيک شمالي و شرکتهاي نظامي و تسليحاتي عمل مي کنند.  اجلاس سران ناتو در شيکاگو در حالي برگزار شد که  دولت باراک اوباما، رئيس جمهور آمريکا اعلام کرد فروش سلاح به ديکتاتوري عربي بحرين را از سر مي گيرد. اين درحالي است که سرکوب مردم در بحرين ادامه دارد. عبدالهادي الخواجه، فعال حقوق بشر در بحرين و ديگر فعالان بحريني به اعتصاب غذا مبادرت کرده اند.

دختر عبدالهادي الخواجه نيز زنداني شده است. پليس بحرين، نبيل رجب رئيس مرکز حقوق بشر اين کشور را نيز دستگير کرده است. با همه اين اوصاف، تظاهرات مردمي در بحرين همچنان ادامه دارد. انگليس نيز در اين ميان نقش خودش را ايفا مي کنند. هفته گذشته شرکت نظامي فعال در زمينه ساخت تسليحات و تجهيزات نظامي انگليس موسوم به بي اي سيستمز قرارداد دو و نيم ميليارد دلاري با عربستان سعودي امضاء کرد. آل سعود کنترل کنندگان حکومت بحرين به شمار مي روند. بنابراين مي بينيم که آمريکا و انگليس به حکومتهاي عربستان سعودي و بحرين در سرکوب مردم خود کمک مي کنند. اين درحالي است که کشورهايي همانند ايران براي نجات مردم بحرين تلاش مي کنند و به آنها کمک مي کنند درست به همان صورت که از کشتي آمريکايي در مقابل دزدان دريايي محافظت کردند و آن را نجات دادند.

شهاب ريتانسي در ادامه افزود: دولتهاي آمريکا و انگليس براي جلب حمايت از رژيمهاي سرکوبگر بحرين و عربستان سعودي رايزني هم مي کنند. شرکت انگليسي موسوم به دراگون آشوشيدتس که چارلي ميثوان تحليلگر سابق روزنامه ديلي تلگراف بنيانگذار آن است و براي ديکتاتوري بحرين کار مي کند مطالبي در حمايت از ديکتاتوري بحرين منتشر مي کند. اين شرکت در زمينه روابط عمومي فعال است و با دولت انگليس ارتباط دارد. اين شرکت حتي روزنامه گاردين را وادار کرده است تا مطالبي را در حمايت از خواست و برنامه هايشان منتشر کند.

شماري از شرکتهاي آمريکايي نيز در جهت حمايت از ديکتاتوري هاي عربستان سعودي و بحرين فعاليت دارند. آدمکشهاي بحرين به اين شرکتهاي آمريکايي پول مي دهند . گوگل که بزرگترين موتور جستجوي جهان است نيز از حمايتهاي مالي حکومت بحرين بهره مند است.

براي روشن شدن مساله مي توان به مطالبي اشاره کرد که زمان برگزاري مسابقات اتومبيلراني فرمول يک در بحرين توسط موتور جستجوي گوگل بازخواني مي شد. وقتي نام بحرين در اين موتور جستجو قرار مي گرفت فقط خبرهاي مربوط به مسابقات جايزه بزرگ اتومبيلراني در فهرست خروجي ها قرار مي گرفت. همين مساله درباره پايگاه اينترنتي اجتماعي فيس بوک نيز صادق است. گفته مي شود اسرائيل از فيس بوک استفاده مي کند تا معترضان طرفدار فلسطيني ها را در سراسر جهان در فهرست سياه خود قرار بدهد و اگر آنها روزي بخواهند به اسرائيل سفر کنند از دادن رواديد به آنها خودداري کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار