نماینده دائم روسیه در سازمان ملل تاکید کرد که این کشور کانال ارتباطی خوبی را با مقامات سوریه ایجاد کرده و با هیات سوری در این سازمان ارتباط دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد روز دوشنبه تایید کرد که سران این کشور  کانال ارتباطی خوبی  را با مقامات جدید سوریه ایجاد کردند. او در ادامه افزود که مسکو همچنین با رئیس نمایندگی سوریه در سازمان ملل در تماس است.

نبنزیا در مصاحبه‌ای اعلام کرد: پس از تغییر قدرت در سوریه، سفیر ما به کار خود در دمشق ادامه می‌دهد، در اینجا در نیویورک، ما با همکاران خود در هیات دائمی سوریه، در ارتباط هستیم.

نبنزیا بر اهمیت سفر اخیر میخائیل بوگدانوف معاون وزیر امور خارجه به دمشق که در آن با نمایندگان مقامات جدید سوریه دیدار کرد، تاکید کرده و گفت: مایلم تاکید کنم که دوستی روسیه با مردم سوریه آزمایش شده است و به وضعیت سیاسی بستگی ندارد.

نبنزیا اعلام کرد که روسیه علاقه‌مند است که سازمان ملل متحد در حمایت از روند سیاسی در چارچوب گفت و گوی همه جانبه با مشارکت طیف کامل نیرو‌های سیاسی و گروه‌های قومی و مذهبی در سوریه نقش مثبتی ایفا کند.

شایان ذکر است که نهم بهمن‌ماه (۲۸ ژانویه) یک هیات بلندپایه رسمی از روسیه به ریاست میخائیل بوگدانوف برای اولین بار پس از تغییر قدرت در سوریه به دمشق سفر کرد.

در همین راستا یک منبع سوری مطلع از مذاکرات با مسکو به «رویترز» گفت احمد الشرع در جریان گفت‌وگو با بوگدانوف، از روسیه درخواست کرده است که اسد و دستیاران نزدیک او را تحویل دهد. طبق گزارش‌ها، اسد و اعضای خانواده‌اش بعد از سرنگونی حکومت سوریه به مسکو رفتند. با این حال، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین از اظهار نظر در مورد اینکه آیا این درخواست مطرح شده است یا خیر، خودداری کرد.

منبع: اسپوتنیک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار