![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - در دانمارک، فعالان عمومی پیشنهاد خرید کالیفرنیا از آمریکا را به مبلغ یک تریلیون دلار در پاسخ به ادعاهای دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور در مورد گرینلند دادهاند.
خاویر دوتوآ، سازماندهنده این کمپین به پولیتیکو گفت که دولت آمریکا حاضر است یک تریلیون دلار بپردازد. طرح پیشنهادی او تاکنون با حمایت نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر روبهرو شده است. نویسندگان این طرح بر این باورند که ترامپ با فروش ایالت موافقت خواهد کرد، زیرا او بزرگترین طرفدار کالیفرنیا نیست و بارها آن را ویرانترین منطقه در کشور نامیده است.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا پیش از این با فردریکسن، نخستوزیر دانمارک درباره خرید گرینلند تماس گرفته بود. از سویی دیگر ترامپ در ۷ ژانویه اعلام کرد که گرینلند باید بخشی از آمریکا شود و تهدید کرد که اگر دانمارک این جزیره را رها نکند، تعرفههای تجاری بالایی بر این کشور اعمال خواهد کرد.
گرینلند به عنوان یک قلمرو خودمختار بخشی از دانمارک است. در سال ۱۹۵۱، واشنگتن و کپنهاگ پیمان دفاعی گرینلند را امضا کردند و توافق کردند که آمریکا از این جزیره در برابر تهاجم خارجی دفاع کند. این جزیره میزبان یک پایگاه آمریکایی به نام پایگاه فضایی پیتوفیک است که در سیستم هشدار موشکی و نظارت بر منطقه قطب شمال نقش دارد.
منبع: آر تی
مفسد اخلاقی و اقتصادی که 350 میلیونی که ایلان ماسک بهش داد که در انتخابات پیروز بشه
همین پولها را به مردم زیر فقر امریکا داد و پیروز شد که زندان نره
چه انتظاری دارید .از ضربه المثل .سنگ مفت . گنجشگ مفت
جلویش مثل سد بایستی .باورتون نمیشه .چطور چرند نشخوار شده اش را پس بگیرد و زانو بزند
تجربه زندگی در امریکای شمالی اینو متوجه شدم
مگه قرار نشد اسرائیل بره گرینلند
متوجه خواهند شد که برخی از ایالات آمریکا و حتی
کشورهای اروپایی را فروخته و معامله کرده است !!!!
تنگنای افکار عمومی راه را باز کند،گرینلند را بگیرد کانادا را بگیرد
پاناما را،شاید از همه ی آنها برای نفوذ بهره بگیرد،ولی
در اصل نقشه ها برای فلسطین است که ضعیف ترین است
ومعامله ی قرن را تبدیل به بزرگ ترین غصب تاریخ که حذف
کشوری کهن وتاریخی است تا محو کامل ادامه دهد.
میفهمد و بس
کوتاه. بیایی .بدبخت میشی و سواری میگیرد .ول کن هم نیست