![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی سیف تبریزی - محاکمه فساد مالی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، پس از دو هفته تعلیق پس از سفر وی به آمریکا، روز دوشنبه از سر گرفته شد.
از نظر سیاسی احساس خوبی دارم. من در یک بازدید تاریخی بودم و کاملا راضی هستم. از نظر پزشکی، هفته سخت و طاقت فرسا بود. من در حال حاضر آنتی بیوتیک مصرف میکنم.
نخستوزیر اسرائیل از ۱۰ دسامبر ۲۰۲۴ هشت بار در دادگاه حاضر شد. محاکمه او در ماه دسامبر به دلیل عمل جراحی برداشتن پروستات به حالت تعلیق درآمد.
او با سه پرونده جداگانه فساد در سال ۲۰۱۹ علیه او مواجه است: پرونده ۱۰۰۰، پرونده ۲۰۰۰ و پرونده ۴۰۰۰، که شامل اتهامات رشوه، کلاهبرداری و خیانت در امانت است.
نخستوزیر اسرائیل هرگونه تخلف را رد میکند و این اتهامات را «جعلی» دانست.
نتانیاهو که محاکمه او در ۲۴ می ۲۰۲۰ آغاز شد، اولین رهبر اسرائیلی است که به عنوان یک متهم جنایتکار در تاریخ این کشور موضع گرفته است.
طبق قوانین اسرائیل، او ملزم به استعفا نیست مگر اینکه توسط دادگاه عالی محکوم شود، روندی که ممکن است چندین ماه طول بکشد.
نتانیاهو همچنین با اتهامات جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت روبهرو است، به طوری که دادگاه کیفری بین المللی در نوامبر ۲۰۲۴ حکم بازداشت او و یوآو گالانت، وزیر دفاع سابق را به خاطر جنایات غزه، که در آن بیش از ۴۸۲۰۰ نفر، عمدتا زن و کودک، کشته شدند، صادر کرد.
منبع: آناتولی