چرا مالکان زمین و ساختمان برای مجریان ذیصلاح نظام مهندسی ، حق بیمه تامین اجتماعی نمی پردازند ؟؟
ناشناس
۱۲:۳۳ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
قبل از صدور پروانه شرکت های حقوقی نظام مهندسی، از تامین اجتماعی استعلام بگیرید که این اعضا شاغل در بخش خصوصی یا دولتی نباشند و حق بیمه شان جزو توسط نظام مهندسی پرداخت نشود
ناشناس
۱۲:۳۳ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
قانون منع تعارض منافع
ناشناس
۰۷:۴۲ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
برگزاری انتخابات کمیته های تخصصی نظام مهندسی به شکل آنلاین
ایجاد سیستم ارجاع کار نوبتی بین مهندسان توسط سازمان نظام مهندسی
ناشناس
۱۶:۳۲ ۰۹ آبان ۱۳۹۹
❌ رییس مرکز وکلای قوه قضاییه در نامه ای به معاون خود دستور داد فعالیت خود را جهت #جلوگیری از تصویب #طرح «ممنوعیت صدور و تمدید هر نوع پروانه اشتغال برای شاغلین و بازنشستگان» متمرکز کند.
گزارش اسف بار حضور همزمان در ۲ سمت نظارتی در بحث شرکت های حقوقی آذربایجان شرقی(گزارش نه رد می شود نه تایید)
اینجا کسانی هستند که چندین شرکت حقوقی دارد و هر پروژه ای را با یکی از شرکتهایش میگیرد .اولها که سرپرست کارگاه فله ای بود ولی الان سرپرست کارگاهها طبقه بندی شده است و در این مورد سخت گیری میشود .ولی سر پرست کارگاهها از اول در بیشتر ساختمان ها صوری بوده و الان هم اکثرا صوری است. یعنی یک پولی میگیرند و تنها برگه سرپرست کارگاه را امضا می کنند. اصلا سر ساختمان نمی روند و خود صاحب شرکت و یا نماینده او هنگام بازدید بازرس نظام مهندسی در سر ساختمان حاضر میشوند و بعداز ان ساختمان سر خود اجرا میشود .
مورد دوم که خلاف بسیار بزرگتری است اینکه یک فرد هم شرکت های متعدد مجری حقوقی دارد هم مهندسین مشاور دارد هم شرکت طراح ناظر حقوقی دارد و جالبتر اینکه هم آزمایشگاه مکانیک خاک دارد که در همه شرکتهای فوق الذکر نفراتی را با پایه های مختلف آورده . سالانه یک پول ثابت بابت اجاره پروانه می پردازد و عمده سهامدار همه شرکتهای فوق یک نفر است و کلیه اسناد تعهد آور و مالی با امضا ایشان و یک نفر دیگراز اعضای هیئت مدیره با مهر شرکت امضا میشود .اینها معمولا دفتر و دستک و دلالان فراوان دارند .وقتی یک پرژه را میگیرند نمی گذارند حتی قطره ای از پول و کار پروژه بیرون رود و همان اول کار همه چیز پروژه را میگیرند و گزارششان را بعدا رد میکنند .یعنی یک نفر که عمده سهام چند شرکت را داراست با یک شرکت طراحی و نظارت را میزند با یک شرکت دیگر مجری ان را امضا میزند و با یک شرکت دیگر مکانیک خاک و برگه های آزمایشگاهی را امضا میزند .یعنی خودش اجرای خودش را نظارت میکند و جالبتر اینکه خودش کیفیت بتن هایی که خودش ریخته است را تایید میکند .به این ترتیب همه چیز به خوبی خوشی تایید میشود مالک هم راضی است چون دیگر درد سر دوباره کاری را ندارد چون با یک نفر طرف است .
حال کیفیت ساخت چه خواهد شد الله اعلم
فرهاد هامونی
عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی
پ.ن۱:بنا به ماده ۹۱ آیین نامه اجرایی قانون حضور همزمان در دو سمت نظارتی تخلف است.
پ.ن۲:هییت مدیره آذربایجان شرقی با انتشار شفاف کارکردها به صحت سنجی این گزارش کمک بفرمائید
گزارش ترک فعل ترک فعل در کنترل صلاحیت و ظرفیت شخص حقیقی شرکت طراحی یا نظارت(یا هر دو) سازمان نظام مهندسی ساختمان به معاون دادستان کشور
❗فساد شرکت های صوری حقوقی طراحی و نظارت بدین ترتیب است که از ظرفیت مهندس پایه ۳ جهت اخذ طراحی یا نظارت(یا هر دو) ساختمان ج و د استفاده می شود.
✅اخیرا موضوع ترک فعل مورد توجه قوه قضاییه قرار گرفته است.
❗ترک فعل کنترل صلاحیت و ظرفیت شخص حقیقی شرکت طراحی یا نظارت (یا هر دو) سازمان نظام مهندسی ساختمان استان های تهران ، خراسان رضوی ، البرز ، خوزستان ، اردبیل ، مازندران و... به معاون دادستان کل کشور گزارش شد.
⛔این ترک فعل باعث شده(کنترل صلاحیت و ظرفیت جز شرح وظایف سازمان نظام مهندسی ساختمان استان است) که شرکت های صوری حقوقی از ظرفیت مهندس پایه ۳ بهره غیرقانونی ببرند.
این گزارش خودبخود از طریق سامانه برای دادستان مرکز استان ها جهت پیگیری خواهد رفت.
ناشناس
۰۸:۰۵ ۰۸ آبان ۱۳۹۹
به هر مجری حقیقی یا حقوقی، سالی یک کار داده شود تا هیچ مجری بیکار نماند .
برای حذف دلالان و کارچاق کن ها = ایجاد سیستم ارجاع کار نوبتی بین مهندسان مجری توسط سازمان نظام مهندسی به طوریکه هیچ مهندسی بیکار نماند و همه مهندس طبق نوبت ،کار بگیرند
ناشناس
۰۶:۵۵ ۰۸ آبان ۱۳۹۹
نظام مهندسی نه از قانون مدیریت خدمات کشوری تبعیت میکند نه از قانون کار
سیستم ارجاع کار نوبتی بین آزمایشگاه های خاک و بتن برقرار شود
ناشناس
۰۶:۵۷ ۰۸ آبان ۱۳۹۹
سیستم ارجاع کار نوبتی بین مجریان ایجاد شود
ناشناس
۰۷:۱۸ ۰۷ آبان ۱۳۹۹
افرادی که صاحب چند شرکت آزمایشگاه خاک و بتن در نظام مهندسی هستند ، شناسایی شوند ، افرادی که سهامدار یا عضو هیات مدیده یا مدیرعامل چندین شرکت آزمایشگاهی هستند .
حق الزحمه شرکت های آزمایشگاهی توسط نظام مهندسی از مالکان دریافت شود و سپس به حساب آزمایشگاه ها واریز شود . تا مالکان نتوانند از آزمایشگاه ها تخفیف بگیرند .
نصب دستگاه ثبت ساعت برای کنترل ورود و خروج اعضای شرکت های آزمایشگاه خاک و بتن نظام مهندسی = احراز اشتغال تمام وقت مدیر عامل و اعضای شرکت های حقوقی
ناشناس
۲۲:۴۳ ۰۶ آبان ۱۳۹۹
انجام آزمایش بینایی سنجی مهندسان هر سال انجام شود چون کار نظارت یک کار حساس و دقیق است
ناشناس
۰۷:۰۲ ۰۶ آبان ۱۳۹۹
✅مشارکت و حق رای افراد حرفهمند و دارای پروانه اشتغال به کار مهندسی در انتخاب اعضای هیات مدیره سازمانها،
✅ انتخاب اعضای شورای انتظامی سازمانها، توسط مجامع و نه اعضای هیاتمدیره سازمانها
✅ انتخاب اعضای هر رشته در هیات مدیره توسط دارندگان پروانه اشتغال به کار همان رشته
به عبارت دیگرشکل اختصاصی انجام شود و افراد هر رشته، کاندید خود را انتخاب کنند و به او رای بدهند.
صدور پروانه کسب برای شاغلین و بازنشستگان در مسیر ممنوعیت!
طرح ممنوعیت صدور و تمدید هر نوع پروانه اشتغال برای شاغلین یا بازنشستگان در مجلس اعلام وصل شد که بر اساس این طرح صدور و تمدید هر نوع مجوز یا پروانه اشتغال به کار برای افراد حقیقی و حقوقی که عضو یکی از صندوقهای بیمه حقوق و یا مستمری هستند، ممنوع خواهد شد.
کسانی که قبلا مجوز یا پروانه دریافت کردهاند باید تا یکسال بعداز این قانون با افراد دارای صلاحیت جایگزین گردند.
چرا افرادی عضو کمیته ها و کمیسیون های تخصصی نظام مهندسی شدند که اصلا مدرک مرتبط با مهندسی ساختمان ندارند و حتی پروانه نظام مهندسی ندارند
ناشناس
۰۸:۳۷ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
چرا سامانه صدور پروانه شرکت های حقوقی به شکل اینترنتی ایجاد نمیشود ؟؟
ناشناس
۱۶:۰۴ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
چرا سامانه سوابق بیمه تامین اجتماعی و بانک اطلاعات شغلی و حرفه ای مهندسان ایجاد نمیشود تا مهندسان چندشغله و مهندسان بازنشسته و کارمند مهندسان که امضافروشی میکنند شناسایی شوند ؟؟
چرا وام بانک مسکن و زمین های دولتی در اختیار مجریان نظام مهندسی قرار نمیگیرد ؟؟
ناشناس
۱۰:۱۲ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
سلام ؛ بعضی همکاران ، از قانون و حقوق قانونی اعضای سازمان میگویند !!! این در حالیست که قانون سالهاست توسط قیچی دولبه ، وزارتخانه و هیات مدیره تکه تکه و از حیز انتفاع خارج شده است !!!!، متاسفانه امروز نه در عملکرد هیات مدیره سازمان و نه در شیوه نامه ها و بخشنامه های اداره کل ، کمتر نشانی از قانون و الزامات از میتوان دید!!! ،شرایط موجود بگونه ایست که اگر همکاری از قانون و الزام اجرای ان صحبت کند ، مسولین او را اخلال گر دانسته و مستحق فرستادن به شورای انتظامی میدانند !!! نگاهی به مصاحبه ها و اطلاعیه های منتشر شده از طرف بعضی مدیران و مقامات مسئول در روزها و هفته های اخیر بهترین گواه است بر این ادعا !!!. اگاه باشیم .
چرا مهندسان مجری از طرف مالکان ساختمان ، بیمه نمیشوند ؟
ناشناس
۱۶:۱۴ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
چرا بوی فساد و کثافت و رانت خواری کل نظام مهندسی را از جا برداشته ؟ چرا یک مهندس عضو چندین کمیته و کمیسیون تخصصی نظام مهندسی است ؟ ایا در مملکت قحط الرجال امده ؟
ناشناس
۱۶:۱۶ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
افراد بیسواد و با مدرک تحصیلی غیرمرتبط با ساختمان نباید در ترکیب هیات مدیره شرکت های مجری حقوقی و ازمایشگاه های خاک و بتن نظام مهندسی قرار گیرند .
ناشناس
۰۹:۳۳ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
از نظر شما ، مدرک فروشی ، پروانه فروشی ، امضافروشی مهندسان جرم نیست ؟ که یک مهندس با خرید پروانه اشتغال سایر همکارانش ۷ شرکت حقوقی ازمایشگاه خاک و بتن تاسیس کرده و با تخفیف دادن به مالکان ، تمام کارها را تصاحب میکند و سایر شرکت های آزمایشگاهی را بیکار میکند
چرا دستگاه حضور و غیاب الکترونیکی و لمسی در شرکت های آزمایشگاهی نظام مهندسی نصب نمیشود تا حضور تمام وقت مهندسان در این شرکت ها احراز شود ؟
ناشناس
۱۶:۰۸ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
شما که مدعی هستین قوی ترین سازمان های اطلاعاتی را در سطح دنیا دارین چرا آقای احمد رضا جلالی را که صاحب ۷ آزمایشگاه مکانیک خاک و بتن در نظام مهندسی اراک است ، شناسایی نمیکنید ؟ که این اقا مافیای آزمایشگاه داران اراک شناخته شده و با تخفیف دادن به مالکان تمام کارها را تصاحب میکند و سایر آزمایشگاه ها را بیکار میکند ؟؟
ناشناس
۱۶:۱۲ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
چرا افراد بیسواد و غیرمتخصص عضو هیات مدیره شرکت های مجری حقوقی شدند ؟ چرا از ورود افراد غیرمتخصص به صنعت ساختمان جلوگیری نمیشود ؟ چرا اقای اکرمیه یک بنگاه دار بیسواد با خرید پروانه ۲ نفر از مهندسان مجری و عضویت در هیات مدیره این شرکت سهامی خاص ، توانسته جزو مدیران و صاحبان شرکت های مجری حقوقی نظام مهندسی اراک شود و سالی ۷ کار اجرا ساختمان بگیرد و تمام کارها را تصاحب کند ؟
ناشناس
۰۹:۲۹ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
چرا مهندسان ساختمان از بیمه بازنشستگی و بیمه بیکاری محروم هستند ؟ چرا بازرسان سازمان توسط هیات مدیره نظام مهندسی منصوب میشوند ؟؟ بازرسی که قرار است بر فعالیت مدیران سازمان نظارت کند توسط خودشان منصوب میشود ؟؟؟!!
چرا مهندسان جوان پایه ۳ و پایه ۲ نظارت و اجرا نمی توانند در انتخابات هیات مدیره و بازرسان سازمان کاندید شوند ؟؟ چرا فقط پیرمردها و فسیل های ۲۴ شغله مجاز به کاندید شدن در انتخابات هیات مدیره نظام مهندسی هستن ؟؟
ناشناس
۱۰:۰۵ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
چرا قانون منع تعارض منافع اجرا نمیشود ؟؟
ناشناس
۰۹:۲۴ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
سازمان نظام مهندسی باید در سازمان برنامه و بودجه ادغام شود ، کاندید شدن مهندسان بیش از ۲ دوره متوالی در انتخابات هیات مدیره نظام مهندسی ممنوع شود
✔️اخراج یکی از اعضاء هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران به دلیل تخلف.
- اصلاح مبانی قیمت گذاری اعلام شده توسط شورای مرکزی
- ورود دستگاههای نظارتی و نظارت مستمر به نحوه عملکرد سازمان
▫️ لذا از همه مهندسان عزیز انتظار مي رود در جهت احقاق حقوق خود و بازگشت هیات مدیره سازمان به مسير قانون در اين تجمع حضور يابند.
✳️ جمعي از اعضاء سازمان نظام مهندسي تهران ✳️
اینجا کسانی هستند که چندین شرکت حقوقی دارد و هر پروژه ای را با یکی از شرکتهایش میگیرد .اولها که سرپرست کارگاه فله ای بود ولی الان سرپرست کارگاهها طبقه بندی شده است و در این مورد سخت گیری میشود .ولی سر پرست کارگاهها از اول در بیشتر ساختمان ها صوری بوده و الان هم اکثرا صوری است. یعنی یک پولی میگیرند و تنها برگه سرپرست کارگاه را امضا می کنند. اصلا سر ساختمان نمی روند و خود صاحب شرکت و یا نماینده او هنگام بازدید بازرس نظام مهندسی در سر ساختمان حاضر میشوند و بعداز ان ساختمان سر خود اجرا میشود .
مورد دوم که خلاف بسیار بزرگتری است اینکه یک فرد هم شرکت های متعدد مجری حقوقی دارد هم مهندسین مشاور دارد هم شرکت طراح ناظر حقوقی دارد و جالبتر اینکه هم آزمایشگاه مکانیک خاک دارد که در همه شرکتهای فوق الذکر نفراتی را با پایه های مختلف آورده . سالانه یک پول ثابت بابت اجاره پروانه می پردازد و عمده سهامدار همه شرکتهای فوق یک نفر است و کلیه اسناد تعهد آور و مالی با امضا ایشان و یک نفر دیگراز اعضای هیئت مدیره با مهر شرکت امضا میشود .اینها معمولا دفتر و دستک و دلالان فراوان دارند .وقتی یک پرژه را میگیرند نمی گذارند حتی قطره ای از پول و کار پروژه بیرون رود و همان اول کار همه چیز پروژه را میگیرند و گزارششان را بعدا رد میکنند .یعنی یک نفر که عمده سهام چند شرکت را داراست با یک شرکت طراحی و نظارت را میزند با یک شرکت دیگر مجری ان را امضا میزند و با یک شرکت دیگر مکانیک خاک و برگه های آزمایشگاهی را امضا میزند .یعنی خودش اجرای خودش را نظارت میکند و جالبتر اینکه خودش کیفیت بتن هایی که خودش ریخته است را تایید میکند .به این ترتیب همه چیز به خوبی خوشی تایید میشود مالک هم راضی است چون دیگر درد سر دوباره کاری را ندارد چون با یک نفر طرف است .
حال کیفیت ساخت چه خواهد شد الله اعلم
فرهاد هامونی
عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان آذربایجان شرقی
#آذربایجان_شرقی
#شرکت_صوری
#شرکت_حقوقی
#حضور_همزمان_۲سمت_نظارتی
پ.ن۱:بنا به ماده ۹۱ آیین نامه اجرایی قانون حضور همزمان در دو سمت نظارتی تخلف است.
پ.ن۲:هییت مدیره آذربایجان شرقی با انتشار شفاف کارکردها به صحت سنجی این گزارش کمک بفرمائید
❗فساد شرکت های صوری حقوقی طراحی و نظارت بدین ترتیب است که از ظرفیت مهندس پایه ۳ جهت اخذ طراحی یا نظارت(یا هر دو) ساختمان ج و د استفاده می شود.
✅اخیرا موضوع ترک فعل مورد توجه قوه قضاییه قرار گرفته است.
❗ترک فعل کنترل صلاحیت و ظرفیت شخص حقیقی شرکت طراحی یا نظارت (یا هر دو) سازمان نظام مهندسی ساختمان استان های تهران ، خراسان رضوی ، البرز ، خوزستان ، اردبیل ، مازندران و... به معاون دادستان کل کشور گزارش شد.
⛔این ترک فعل باعث شده(کنترل صلاحیت و ظرفیت جز شرح وظایف سازمان نظام مهندسی ساختمان استان است) که شرکت های صوری حقوقی از ظرفیت مهندس پایه ۳ بهره غیرقانونی ببرند.
این گزارش خودبخود از طریق سامانه برای دادستان مرکز استان ها جهت پیگیری خواهد رفت.
✅ انتخاب اعضای شورای انتظامی سازمانها، توسط مجامع و نه اعضای هیاتمدیره سازمانها
✅ انتخاب اعضای هر رشته در هیات مدیره توسط دارندگان پروانه اشتغال به کار همان رشته
به عبارت دیگرشکل اختصاصی انجام شود و افراد هر رشته، کاندید خود را انتخاب کنند و به او رای بدهند.
طرح ممنوعیت صدور و تمدید هر نوع پروانه اشتغال برای شاغلین یا بازنشستگان در مجلس اعلام وصل شد که بر اساس این طرح صدور و تمدید هر نوع مجوز یا پروانه اشتغال به کار برای افراد حقیقی و حقوقی که عضو یکی از صندوقهای بیمه حقوق و یا مستمری هستند، ممنوع خواهد شد.
کسانی که قبلا مجوز یا پروانه دریافت کردهاند باید تا یکسال بعداز این قانون با افراد دارای صلاحیت جایگزین گردند.