اما چینیها با شناخت این ضعف در بازار تلفن هوشمند، توسط نیرو کار ارزان و ساختار تولیدی قدرتمند خود، ساخت تلفنهای هوشمند ارزان و در عین حال با کیفیت را آغاز کردند، طی چندین سال گذشته برندهای هوآوی، شیائومی، وانپلاس و اوپو توانستند رشدی چشمگیر داشته باشند و حال هر کدام به یکی از برندهای معتبر بازار تبدیل شوند. از طرف دیگر شرکتهایی مانند سامسونگ، اپل و گوگل نیز برای عقب نماندن از این قافله به تولید مدلهای اقتصادی روی آوردند، تا از این بازار پرسود سهمی داشته باشند.
در حال حاضر پرچمداران اقتصادی زیادی در بازار وجود دارند که اکثرا محصول شرکتهای چینی هستند، البته پرچمداران اقتصادی سامسونگ یعنی گلکسی S10e یا پرچمدار اقتصادی اپل یعنی مدل آیفون XR همچنان از پرچمداران هوآوی و شیائومی قیمت بیشتری دارند و به همین دلیل برچسب اقتصادی آنطور که باید و شاید برازنده این مدلها نیست.
طبق برنامهریزی شرکتهای مختلف تا پایان سال ۲۰۱۹ خبری از پرچمداران اقتصادی نخواهد بود، زیرا این مدلها تاکنون عرضه شدهاند، سامسونگ برنامه دارد تا انتهای سال، سری گلکسی نوت ۱۰ را معرفی کند، اپل سری آیفون ۱۱ را عرضه خواهد کرد و هوآوی نیز از دو مدل میت ۳۰ و میت ۳۰ پرو رونمایی میکند که هیچکدام پرچمداران اقتصادی محسوب نمیشوند. به همین جهت، در این گزارش به معرفی پرچمداران بالارده و قدرتمند بازار که قیمتی مناسب با مدلهای مشابه دارند خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
وانپلاس ۷ یکی از برترین پرچمداران اقتصادی سال است، این مدل به لطف پردازنده اسنپدراگون ۸۵۵ و هشت گیگابایت حافظه رم، عملکرد بسیار سریع و روانی دارد. وانپلاس ۷ از نظر کیفیت نمایشگر به نسخه پرو این مدل نمیرسد، اما عملکرد مطلوب صفحه نمایش آمولد با طراحی زیبا و دوربین سلفی قطرهای شکل نباید نادیده گرفته شود. دوربین اصلی سهگانه در روز تصاویر با کیفیتی ثبت میکند، اما در هنگام نور کم، ضعف دارد. همچنین کارکرد دوربین سلفی و حسگر اثر انگشت این مدل قابل تحسین است. عمر باتری بالا و شارژ سریع ۲۰ واتی از دیگر ویژگیهای شاخص پرچمدار وانپلاس است.
اسنپدراگون ۸۵۵ با قیمت ۴۰۰ یورو باورنکردنی است، این پرچمدار با تمامی مشخصات بالارده خود نسبت به بسیاری از مدلهای میانرده سامسونگ، قیمتی ارزانتر دارد و این شگفتانگیز است. طراحی می ۹ زیبا و چشمنواز است همچنین کیفیت ساخت این مدل و رنگبندی آن نظر هر خریداری را جلب خواهد کرد. نمایشگر ۶.۴ اینچی سوپرآمولد به همراه دوربین سلفی عملکرد مطلوبی دارند، همچنین کیفیت تصاویر و عمر باتری این مدل در آزمایشهای ثبت شده، نمرات بالایی دریافت کرده است. شارژ وایرلس و شارژ سریع ۲۷ واتی از دیگر ویژگیهای بالارده شیائومی می ۹ است که با قیمت فوقالعاده ۴۲۰ یورو قابل خریداری است.
پرچمدار جدید آنر مجموعهای از تمامی ویژگیها و قابلیتهای مثبت است که با قیمتی مقرونبهصرفه در دسترس قرار داده شده، هوآوی از سال گذشته این قول را داده بود که با معرفی مدلهای جذاب و قدرتمند از آنر، فروش این برند در سال جاری افزایش پیدا کند، به طور قطع معرفی آنر ۲۰ با امکانات بالا و قیمتی مناسب بخشی از این برنامه است. این مدل دارای نمایشگر LCD با ۶.۲ اینچ پهنا است، در بالای صفحه نمایش دوربین سلفی در یک حفره کوچک قرار گرفته، فریم آلومینیومی و بدنه شیشهای با طراحی جذاب یکی از دلایل محبوبیت پرچمدار جدید آنر محسوب میشود. پردازنده بالارده کایرین ۹۸۰ با ۶ گیگابایت حافظه رم از پس هر پردازشی برخواهد آمد. همچنین دوربین اصلی چهارگانه کیفیت بسیار بالایی دارد. ۵۰ درصد ظرفیت باتری آنر ۲۰ با شارژ سریع ۲۲.۵ واتی تنها در ۲۰ دقیقه شارژ خواهد شد، با این وجود یکی از سریعترین شارژهای موجود در بازار به این مدل تعلق دارد.
ارزانترین پرچمدار سامسونگ به طور کلی کیفیت بسیار مطلوب و پردازشی قدرتمند دارد، اما در برخی ویژگیها از مدلهای همرده ضعیفتر است، به طور مثال نمایشگر گلکسی S10e دارای پهنای ۵.۸ اینچ است که این مدل را به کوچکترین پرچمدار این گزارش تبدیل میکند، دوربین اصلی تنها دو سنسور دارد، اما کیفیت بالای تصویربرداری در این مدل قابل قبول است. همچنین دوربین سلفی با ۱۰ مگاپیکسل، میتوانست بهتر باشد. پردازنده اسنپدراگون ۸۵۵ با ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه رم، قدرت کافی برای پردازشهای سنگین را دارد. حسگر اثر انگشت در این مدل در کنار قاب طراحی شده که ویژگی منفی محسوب میشود، اما شارژ وایرلس ۱۵ واتی از نکات مثبت پرچمدار اقتصادی سامسونگ است.
لنوو Z6 پرو را شاید بتوان مقرونبهصرفهترین پرچمدار سال نامید. تمامی امکانات و مشخصات مورد نیاز برای یک تلفن هوشمند پرقدرت و کاربردی در این مدل گرد هم آمده و تنها با قیمت ۴۰۰ یورو قابل خریداری است. این مدل در تمامی بخشها بهترین کیفیت را دارد، ویژگیهای شاخص پرچمدار لنوو شامل نمایشگر ۶.۴ اینچی سوپرآمولد، پردازنده اسنپدراگون ۸۵۵، دوربین اصلی چهارگانه با کیفیت، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسل، ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه رم، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر و باتری با ظرفیت ۴ هزار میلیآمپر میشود. بالاترین کیفیت ساخت، طراحی چشمنواز در کنار مشخصات فنی بالارده، تمامی مواردی است که لنوو در پرچدار خود به کار گرفته و با قیمتی ارزان به فروش گذاشته است.
پرچمداران ارزان حداقل یک نقظه ضعف دارند، این نقطه ضعف در پرچمدار آنر مربوط به نمایشگر است، صفحه نمایش این مدل با فناوری LCD و تراکم ۳۹۸ پیکسل مانند یک مدل میانرده است، اما با این وجود دیگر مشخصات مانند پردازنده کایرین ۹۸۰، ۸ گیگابایت حافظه رم و دوربین دوگانه با سنسور ToF سه بعدی کیفیت نهایی آنر ویو ۲۰ را به یک پرچمدار قدرتمند تبدیل کرده است، آنر در این مدل نیز شارژ سریع ۲۲.۵ واتی بیش از ۵۰ درصد ظرفیت باتری را در ۳۰ دقیقه شارژ میکند، همچنین باتری با ظرفیت ۴ هزار میلیآمپر عمر بالایی دارد.
بیشتر بخوانید: ۸ توانایی کمتر شناخته شده دستیار هوشمند گوگل +تصاویر
انتهای پیام/
xiaomi mi 9t pro
xiaomi redmi k20 pro
vivo iqoo
vivo iqoo pro 5G
دوتا گزینه بالا بمراتب بهتر از mi 9 اند و امکانات بیشتری دارند
و تو رنج قیمتی پنج تا پنج میلیون پانصد اند (ریجستر شده)
و اما شاهکار vivo که باتری 4500 میلی امپری داره با شارژر فست شارژ 44 ولتی و اسنپ دراگون 855 پلاس این گوشی شاهکاره هنوز درست و حسابی وارد کشور نشده حتی نمیدونم تو سامانه گمرک برای ریجستر کردن وجود داره یا نه اما خلاصه اگر تو همین یکی دو ماهی گوشی نمیخرین حسابی در مورد این گوشی تحقیق کنین تا وقتی که رسید به بازار مجال ندین
موفق باشید 1398/8/6
دستکمی از پرچمدار ها ندارند.
مثلا A70 ,Mi 9 se ,honor play,K20
میدونی ۴۰۰دلار چقدره الان؟؟؟؟
باحقوق اداره کار حساب کن ،من چندماه باید کارکنم هیچی هم نخورم تا این میان رده ی خوش قیمت!!!!بقول شما بخرم؟؟