در حال حاضر به کاربران اجازه داده شده تا نحوه دریافت ویژگیهای جدید را مدیریت نمایند، به این ترتیب کاربران قادر خواهند بود تا هر زمانی که خواستند بروزرسانی ماه می را بر روی سیستم خود نصب نمایند یا آنکه اصلا این بروزرسانی را دریافت نکنند و استفاده از نسخه ویندوز ۱۰ موجود را ادامه دهند و تنها آپدیتهای ماهانه امنیتی را نصب کنند.
کاربران دو نسخه Home و Pro ویندوز ۱۰ نیز میتوانند دریافت هرگونه بروزرسانی جدید را تا ۳۵ روز متوقف کنند، در این حالت ویندوز تا پایان زمان توقف بروزرسانی، دیگر درخواستی برای نصب آپدیتهای جدید نمیدهد.
این قابلیتهای جدید به جهت اعتراض کاربران برای پیامهای بروزرسانی مکرر از طرف ویندوز اعمال شده است. مایکروسافت میخواهد رضایت حداکثری کاربران خود را جلب کند و به جای مجبور کردن آنها به نصب بروزرسانی جدید، گزینههای مختلفی در اختیارشان قرار میدهد تا خود به روشی که علاقه دارند عمل کنند. البته در هر صورت به دلیل موارد امنیتی و... هنوز هم مایکروسافت کاربران را به نصب بروزرسانیهای ویندوز وادار خواهد کرد، اما دیگر پیامهای مکرر و محدودیت زمانی را برداشته و اجازه میدهد کاربران در زمان دلخواه به سراغ بروزرسانیهای جدید بروند.
شرکت مایکروسافت همچنین به دنبال آن است تا مشکلاتی که پس از بروزرسانیهای سال ۲۰۱۸ به وجود آمد، تکرار نشود، پس از بروزرسانی آوریل و اکتبر سال گذشته، کاربران ویندوز ۱۰ با مشکلات زیادی مواجه شدند و حتی برخی از فایلهای کاربران از سیستمشان پاک شد. یکی از دلایلی که امسال ویندوز به جای ماه آوریل، در ماه می بروزرسانی خود را منتشر میکند نیز همین مشکلات به وجود آمده است، مایکروسافت این دفعه با دقت بیشتری بروزرسانیها را منتشر میکند و زمان آزمایشهای اولیه خود را افزایش داده است.
در هر صورت مایکروسافت تمام تلاش خود را میکند تا بروزرسانی ماه می، مشکلاتی را برای کاربران ایجاد نکند، این بروزرسانی در حال حاضر دورههای آزمایش و آزمون و خطا را میگذراند و در اواخر ماه می، (نیمه ابتدایی خرداد ماه) منتشر میشود.
بیشتر بخوانید: مایکروسافت سرویس سلامت HealthVault را غیرفعال میکند
انتهای پیام/