ابن برنامه به صورت نمادین و با حضور مسئولان استانی، در دبستان دخترانه حضرت زینب (ع) شهرکرد برگزار گردید.
برپایی نمایشگاه نقاشی، اجرای سرود و مسابقه از برنامههای جانبی این آیین بود.
هدف از برگزاری این برنامه، ترویج، آموزش و تأکید بر مصرف صبحانه سالم در بین دانش آموزان، بالا بردن سواد سلامت، آموزش فواید صبحانه سالم و آشنایی با نشانگر رنگی و ارزشهای غذایی بیان شد.
برنامههای روز جهانی غذا در چهارمحال و بختیاری با محور اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت با تأکید بر کاهش مصرف قند، شکر، چربی، نشانگرهای رنگی تغذیه ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی در حال اجراست.
۱۶ اکتبر برابر با ۲۴ مهرماه به عنوان «روز جهانی غذا» و ۲۴ تا ۳۰ مهرماه نیز «هفته ملی غذا» نامگذاری شده است.
انتهای پیام/خ