در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع پیش غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه  پیش‌غذای ماهی  را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید



مواد لازم

فیله ماهی خردشده .....۱۰۰ گرم

نشاسته ذرت..... ۱ قاشق سوپ‌خوری

لیموترش اسلایس‌شده.... یک‌دوم پیمانه

سویاسس....... ۲ قاشق سوپ‌خوری

پیاز خلالی‌شده .....۱ پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی اسلایس‌شده ...... از هر رنگ یک‌دوم پیمانه

سیر له‌شده .......۲ حبه

نمک..... به مقدار لازم

زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، گرد لیمو و زیره ..... به مقدار لازم

قارچ خردشده ۱.... پیمانه

روغن ..... به مقدار لازم

تارت کوچک نمکی یا خمیر یوفکا ...... به تعداد لازم

گوجه‌گیلاسی، زیتون و لیموترش اسلایس‌شده....... برای تزیین به مقدار لازم

روش‌تهیه

تکه‌های ماهی را به نمک آغشته کنید و بعد از دو ساعت آن‌ها را شسته و خشک نمایید و به زردچوبه آغشته کنید، سپس در روغن سرخ کنید.

نشاسته ذرت، لیموترش، نمک و سویاسس را مخلوط کنید. پیاز، فلفل دلمه‌ای و سیر را در کمی روغن تفت داده و سپس ادویه‌ها را بیفزایید، قارچ را هم افزوده و بعد تکه‌های ماهی را اضافه کنید و تفت دهید، سپس مخلوط نشاسته ذرت را به مواد قبلی اضافه کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید.

مقداری از مخلوط را در تارت‌ها قرار داده و با زیتون و لیموترش و گوجه گیلاسی تزیین کنید و مقداری از مواد را هم در خمیر‌های یوفکا بگذارید و کمی سرخ نمایید.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.